Priimti iššūkį pademonstruoti žinias apie krepšinį ir Pasaulio vyrų krepšinio čempionatą pasiryžo visas būrys TV3 laidų kūrėjų, vedėjų ir projektų teisėjų.

Tai projekto „Lietuvos talentai“ vedėjas aktorius Marius Repšys ir projekto teisėjas prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas, kelionių dienoraščių „Visos Australijos dulkės“ kūrėjai Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius, „Žvaigždžių dešimtuko“ vedėjai Oksana Pikul-Jasaitienė ir Vitalijus Cololo, orų pranešėjas Naglis Šulija, laidų kūrėjas Mindaugas Rainys, sporto žinių vedėja Vlada Musvydaitė, „Beatos virtuvės“ kūrėja Beata Nicholson ir „Power Hit Radio“ radijo laidų vedėja Raminta Vyšniauskaitė.

Žinomiems žmonėms teko ne tik atsakyti kur ir kada vyks Pasaulio vyrų krepšinio čempionatas, kas tapo Lietuvos rinktinės kapitonu ir kuri televizija tiesiogiai transliuos lietuvaičių susitikimus su varžovais. Kur kas labiau pasukti galvas reikėjo išgirdus klausimus „Kelintas tai pasaulio vyrų krepšinio čempionatas?“, „Koks krepšinio aikštės ilgis?“ ir „Kiek sveria krepšinio kamuolys?“

O. Pikul Jasaitienė aikštės ilgį „matavo“ Simais, bandydama suskaičiuoti, kiek prireiktų jos vyro Simo Jasaičio ūgių. V. Cololo žadėjo užkariauti ne tik Ispaniją, bet ir kitas planetas, o paklaustas apie aikštės ilgį, kaip ir Oksana, puolė skaičiuoti Simais. N. Šulija negailėjo filosofinių minčių, o M. Starkus ir V. Radzevičius atsakinėdami apie krepšinį nepamiršo ir savo mylimo futbolo.

FIBA Pasaulio krepšinio čempionatas prasidės jau rugpjūčio 30 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)