Pasak A. Matulo, žinomas aktorius apskritai jau neturėtų būti laisvas, nes nužudė žmogų, tačiau be jokio gėdos jausmo toliau viešai aiškina esąs nekaltas.

„Žmogus pripažintas kaltas, kad nužudė žmogų. Dabar prieš visą Lietuvą išsidirbinėja... Tai kaip jaustis giminėms, kurie neteko artimojo? Tai koks skirtumas, ar žmogus nužudomas su peiliu, ar neblaivaus vairuotojo?“, – šį sekmadienio vakarą 19.30 val. audrinsis A. Matulas.

Aktorius neliko skolingas – pasak jo, parlamentarai neturėtų švaistytis tokiais pareiškimais, mat gali būti patraukti atsakomybėn dėl šmeižto. Tokie gąsdinimai Seimo nario neįbaugino, jis pareiškė turįs ir faktinių įrodymų, kad P. Dimša elgėsi nesąžiningai, o gal ir nusikalstamai.

„Aš žinau, kurioje jūs esate registruotas poliklinikoje. Pažįstų medikus, kurių jūs prašinėjote pažymų, kad neva buvote apsvaigęs nuo gudobelių ekstraktų“, – karštai dėstė A. Matulas.

Apsvaigę ir galingomis mašinomis ginkluoti vairuotojai keliuose sėja mirtį. Atkirtį susiruošę duoti politikai imasi griežtų žingsnių, tačiau, pasak ekspertų, epizodinėmis priemonės karo keliuose nelaimėsi.

„Info TV“ laidoje „Diagnozė: valdžia“ dalyvavęs nuo kelių policijos patrulio iki vidaus reikalų ministro iškilęs Saulius Skvernelis sakė, kad akciją „Stop karui keliuose“ Lietuvoje reikėtų vykdyti nuolat. Be to, reikia įvesti 0 promilių taisyklę bei sugriežtinti bausmes.

Politikas prisipažins, kad ir pats yra sėdęs prie vairo išgėręs. Sako matavęs kaip ir eilinis lietuvis: po vieno bokalo alaus – galima.

„Vadovaujuosi tokiomis pačiomis nuomonėmis, stereotipais: taurė vyno, bokalas alaus. Juo labiau, kad turiu kitokią praktiką – turėjau galimybę pasitikrinti, kaip organizmas ką leidžia“, – aiškino S. Skvernelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (264)