Televizijos vilko Arūno Valinsko porininkėmis taip pat pretendavo tapti: dainininkės Jurga Šeduikytė, Vilija Matačiūnaitė, TV ir radijo laidų vedėja Lavija Šurnaitė, aktorė Beata Tiškevič-Hasanova ir „Tele-Bim-Bam“ siela Neringa Čereškevičienė. S. Nainė į lyderės poziciją išsiveržė jau nuo pirmųjų balsavimo dienų ir šios pozicijos neapleido iki balsavimo pabaigos.

Iš viso internetinio balsavimu metu buvo atiduota daugiau nei 62 tūkst balsų. Už S. Nainę balsavo kiek daugiau nei 45 proc. respondentų, už B. Tiškevič-Hasanovą – daugiau nei 37 proc. Trečioje vietoje liko Vilija Matačiūnaitė, ketvirtoje – Lavija Šurnaitė, penktoje – Jurga Šeduikytė. Mažiausiai balsų atiteko N. Čereškevičienei. Ji liko paskutinėje vietoje.

DELFI primena, kad šiemet į nacionalinę atranką bus atrinkta 12 atlikėjų ir 12 dainų. Dalyviai savo paraiškas gali teikti iki gruodžio 15 dienos, o gruodžio 18 d. vyks pirmosios laidos filmavimas. Pirmoji nacionalinės „Eurovizijos“ laida planuojama rodyti sausio 3 d. Šioje laidoje nekris nei vienas dalyvis. Ji bus skirta prisistatymui.

Po pirmosios laidos nekris nė vienas dalyvis, bet balsuojama jau bus. Pirmos laidos balsai bus susumuoti su antros, kurios metu vienas dalyvis jau paliks atranką. Antroje laidoje „Eurovizijos“ dalyviams teks dainuoti pasaulinius hitus. Trečioje skambės konkursinės dainos, ir dalyviai toliau kris iki finalo, kol liks tik trys laimingieji. Vienas iš jų 2015-ųjų gegužę vyks į Austrijos sostinėje, Vienoje, vyksiantį „Eurovizijos“ dainų konkursą.

Savo nuomonę buvo kviečiami pareikšti ir DELFI skaitytojai.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (135)