Nuo liepos 9-osios iki pat jubiliejinio, dvidešimtojo, televizijos sezono pradžios 22.00 val. TV3 eteryje karaliaus romantika, aistra, draugystė ir, žinoma, meilė.

Pirmasis ypatingojo aštuoneto filmas – „Ir kaip ji viską suspėja?“ (I Don't Know How She Does It). Pagal išpopuliarėjusį romaną sukurta komedija su keturių Auksinių gaublių savininke, kultinio serialo „Seksas ir miestas“ (Sex and the City) žvaigžde Sarah Jessica Parker ir moterų numylėtiniu – agentu Džeimsu Bondu – aktoriumi Pierce‘u Brosnanu pasakos istoriją apie tikrą supermoterį. Karjera, darbas, vyras, vaikai, namų ruoša, vakarėliai – ir kaip ji viską suspėja?

Talentingoji S. J. Parker į TV3 eterį sugrįš ir liepos 16-ąją romantinėje komedijoje „Uždelsta meilė“ (Failure to Launch), kurioje ji sutiks Tripą (akt. Matthew McConaughey) – žavų, tiesiog moterų svajonių vyriškį, įžengusį į ketvirtą dešimtį, vis dar nė už ką nenorintį palikti savo tėvų namų. Dilemą – kaip pradėti savarankišką gyvenimą – padės spręsti Auksiniam gaubliui nominuota žavioji Zooey Deschanel, komedijos „Pagirios Las Vegase“ (The Hangover) ir trilerio „Šalutinis efektas“ (Limitless) žvaigždė Bradley Cooperis bei Oskaro laimėtoja – kino veteranė Kathy Bates.

Romantinėje komedijoje „Mano geriausias draugas“ (Next Best Thing) susitiks popmuzikos karalienė Madonna ir dviejų Auksinių gaublių nominantas Rupertas Everettas. Scenos deivė čia taps jogos trenere Ebe, kurios horizonte vienintelis tobulas vyras – geriausias draugas gėjus – Robertas. Tuo tarpu Oskaro laimėtoja Reese Witherspoon romantinėje komedijoje „Jei tai būtų tiesa“ (Just Like Heaven) pasakos jaunos atsidavusios medikės istoriją: mergina netikėtai žus automobilio avarijoje ir ims romantiškai vaidentis į jos butą atsikrausčiusiam vaikinui.

Puiki galimybė prisiminti, kaip prieš šešiolika metų atrodė Holivudo numylėtiniai Michelle Pfeiffer ir George‘as Clooney laukia šiltoje, jaukioje, širdį virpinančioje juostoje „Vieną gražią dieną“ (One Fine Day). Antrą kartą TV3 žiūrovių žvilgsnius Oskaro laimėtojas G. Clooney trauks romantinėje komedijoje su kriminalo prieskoniu „Nepakenčiamas žiaurumas“ (Intolerable Cruelty), kur gražuolė Catherine Zeta-Jones sėkmingą jo teisininko karjerą apvers aukštyn kojomis, mat jos tikslas paprastas: suvedžioti, ištekėti, o tada palikti vyruką „ant ledo“!

Charizmatiškasis Ashtonas Kutcheris ir žavioji Amanda Peet romantinėje dramoje „Gal tai – meilė“ (A Lot Like Love) įrodinės, jog kartais prireikia net septynerių išbandymų pilnų metų, kol du žmonės supranta, kad tarp jų iš tikrųjų buvo įsiplieskusi meilė iš pirmo žvilgsnio. Tuo tarpu Oskarui nominuota aktorė Kate Hudson įsijaus į didmiesčio modelių agentūros vadybininkės vaidmenį romantinėje komedijoje „Teta Helena“ (Raising Hope), kur naktinį gyvenimą ir prožektorių šviesas staiga teks iškeisti į dviejų mažamečių nenuoramų globą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)