Jau lygiai po savaitės – pirmadienį, liepos 30-ąją, 22.00 val. žiūrimiausia televizija Lietuvoje pristato ketvirtąjį aštuonetuko filmą – geru humoru persmelktą romantinę komediją „Jei tai būtų tiesa...“ (Just Like Heaven) su bene mieliausia Oskaro laimėtoja – Reese Witherspoon.

Viena daugiausiai uždirbančių Holivudo aktorių, šiuo metu besidžiaugianti vis apvalėjančiu savo pilvuku – trečiąja būsima atžala, rodos, nepavaldi laiko tėkmei. Kaskart pasirodydama viešumoje talentingoji Reese sugeba atrodyti kaip nerūpestinga dvidešimtmetė, nors šiemet ir atšventė 36-ąjį gimtadienį. Jau kitą pirmadienį aktorė ne tik įsikūnys į darbštuolės gydytojos vaidmenį, bet ir pademonstruos, kaip reikia neduoti ramybės simpatiškam buto nuomininkui.

Oskarui nominuotas aktorius Markas Ruffalo filme įsijaus į mielo vyruko Deivido vaidmenį: šis, išsinuomojęs jaukų butą San Franciske, tikrai nesitikės čia rasti dar vieną gyventoją! O ypač – be proto žavią merginą – Elizabet. Atsikratyti šios paslaptingai atsirandančios ir vėl išgaruojančios gražuolės nepadės net naujos spynos. Ar iš skirtingų pasaulių atkeliavusių herojų susitikimas netyčia nepavirs į meilę, TV3 žiūrovai sužinos jaukų pirmadienio vakarą tradiciniu „Nusivylusių namų šeimininkių belaukiant“ laiku – 22.00 val.

Iki didžiosios kultinio serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ su gražuole Eva Longoria priešakyje atomazgos kiekvieną pirmadienį TV3 televizija pristatys dar keturias romantika, meile ir humoru persmelktas kino juostas: „Vieną gražią dieną“ (One Fine Day) su George‘u Clooney, „Nepakenčiamas žiaurumas“ (Intolerable Cruelty) su Catherine Zeta-Jones, „Gal tai – meilė?“ (A Lot Like Love) su Ashtonu Kutcheriu ir „Teta Helena“ (Raising Hope) su Kate Hudson. Beje, jau šįvakar ekranuose – trečiasis aštuoneto filmas – uždraustas pop karalienės Madonnos bučinys romantinėje dramoje „Geriausias draugas“ (The Next Best Thing)!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją