Naivaus personažo etiketę nešiojantis aktorius tikino savo vaidmenų neanalizuojantis. N. Gadliauskas prisipažino, kad viską leidžia nuspręsti tiems, kas jo darbą stebi per televizijos ekranus. „Niekada neanalizuoju savo darbų, manau, kad mano postringavimai nieko nereiškia. Tegul viską nusprendžia žiūrovas“, – šypsosi aktorius.

Daugybę vaidmenų teatre, kine ir televizijoje sukūręs N. Gadliauskas sako svajonių vaidmens neturintis. Didžiausias jo troškimas – tiesiog vaidinti. „Konkrečiai jokių svajonių vaidmenų neturiu, bet tikrai vaidinsiu ir toliau“, – sakė vokiečių šnipą istoriniame filme įkūnijęs aktorius.

Šį vakarą 21.30 val. LRT žiūrovai turės galimybę išvysti jau aštuntąją istorinio filmo „Laisvės kaina. Savanoriai“ seriją. Kalbėdamas apie serialą, N. Gadliauskas džiaugėsi galėdamas prisidėti prie neeilinio projekto.

„Tai pirmas nepriklausomoje Lietuvoje tokio pobūdžio darbas. Tikiuosi, kad kiti ims pavyzdį ir tokių projektų turėsime daugiau. Tiek apie nepriklausomybę, tiek apie pačią Lietuvą yra svarbu kalbėti, jei jau čia gyvename. Identitetas yra labai svarbus šiame kosmopolitiškame pasaulyje. Dalyvavimas seriale man buvo labai svarbi patirtis“, – pasakojo aktorius.

Pasakodamas apie patirtį serialo filmavimo aikštelėje, N. Gadliauskas sakė jokių ekstremalių situacijų, kaip kai kurie filme vadinę aktoriai, nepatyręs – tik malonumą tapti profesionalios komandos dalimi. „Ekstremalių situacijų nepatyriau, patyriau tik malonumą dirbti tokiame neeiliniame Lietuvos padangėje, rimtame PROJEKTE. Mano įspūdžiai tokie, o kokie rezultatai – sprendžia žiūrovas. Aš į šią patirtį žiūriu teigiamai ir tikiuosi, kad čia ne paskutinis toks darbas“, – kalbėjo aktorius.

Istorinis dvylikos dalių filmas „Laisvės kaina. Savanoriai“ pasakoja apie Lietuvos Nepriklausomybės akto pasirašymą ir po jo sekusius istorinius faktus. Visu šimtmečiu atgal nukeliantis filmas atskleidžia nuostabią draugystės ir meilės dramą, vykusią istorinių įvykių fone. „Laisvės kaina. Savanoriai“ yra skirtas paminėti šimtosioms Lietuvos Nepriklausomybės akto pasirašymo metinėms.

Pagrindinius vaidmenis istoriniame daugiaserijiniame filme kuria žymiausi šalies aktoriai: Toma Vaškevičiūtė, Eglė Špokaitė, Darius Meškauskas, Mykolas Vildžiūnas, Jokūbas Bareikis, Ramūnas Šimukauskas, Marius Repšys. Filme taip pat vaidina Andrius Bialobžeskis, Vytautas Tomkus, Liubomiras Laucevičius, Šarūnas Puidokas ir kiti žinomi aktoriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)