Jau netrukus jis prisijungs prie naujo TV3 muzikinio realybės šou „Aš – superhitas“. Pagrindiniu projekto kompozitoriumi tapęs D. Zvonkus juokauja, kad norint išlaikyti keturių asmenų šeimą, teks dirbti dvigubai sunkiau.

Naują muzikinį realybės šou kuriantys prodiuseriai Rolandas Skaisgirys ir Dominykas Kubilius teigia, kad šiame projekte laukiami ne tie, kurie svajoja išmokti dainuoti ir pirmą kartą užlipti ant scenos, o tie, kurie puikiai žino, kad turi talentą, moka dainuoti ir iki triumfo jiems betrūksta tik kelių žingsnių.

„Dalyviai patys turės iš savęs reikalauti maksimumo. Žiūrovų neapgausi ir nepapirksi“, – teigė D. Zvonkus. Kartu su naujo muzikinio realybės šou kūrėjais dirbsiantis kompozitorius sako, kad žvaigžde po projekto taps tik tas, kuris sunkiai dirbs. „Nėra jokių sėkmės formulių ar universalių metodų – kiekvienas atvejis individualus. Kad taptum žinomu, užtenka rezonansinio skandalo bulvarinėje žiniasklaidoje. Kad taptum gerbiamu ir vertinamu – reikia gerokai daugiau. Darbo, talento, idėjų bei atsidurti laiku ir vietoje.“

Su ne vienu garsiausiu Lietuvos popmuzikos atlikėjų dirbantis kompozitorius naujo projekto dalyvius įspėja, kad tai nebus smagios atostogos: „Susiduriu su paradoksu, kad profesionalai, dainuojantys 20 ir daugiau metų, prieš rodydami naują numerį gan atsakingai ir daug repetuoja. O naujokai, dar neapšilę, neretai nori, kad viskas iškart be didelių pastangų pavyktų.“ pasak D. Zvonkaus, norint paruošti gerą ir įspūdingą numerį, projekto dalyviams reikės sunkiai dirbti.

Gruodžio pradžioje su atlikėja K. Zvonkuviene dvynukų susilaukęs žinomas vyras juokiasi, kad pagausėjus šeimai, dabar tenka dirbti daug daugiau: „Norint išlaikyti keturių asmenų šeimą, teks dirbti dvigubai sunkiau, negu buvau įpratęs iki šiol. Be abejo, laiko namams dabar skiriu nepalyginamai daugiau. Dėl to tenka atsisakyti kai kurių atsitiktinių įrašų studijos darbų.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)