„O kas tada juos lipdo?” – neištvėrė nepaklausęs 35 metų kaunietės buhalterės Jurgitos Kimantienės žaidimo vedėjas Arūnas Valinskas. „Visi, kas tik nori… O kodėl gi mes negalim?” – atrėžė ir žaisti, ir laimėti nusiteikusi Jurgita.

A. Valinskas, kartu su kolega Andriumi Tapinu išnagrinėję spalvingą kompaniją, pamatė ir pažįstamų veidų. Antrą kartą laimę „Auksiniame prote” bandys visuomet žaviai besišypsantis tituluotas protmūšių čempionas ir vicečempionas – 21 metų medicinos studentas Gabrielius Jakutis.

24 metų vilniečio studento Tomo Joso pomėgiai be protmūšių itin vyriški – alus ir sportas.

Šiuo metu nedirbantis 42 metų Žydrūnas Radzevičius į „Auksinį protą” atvyko iš Kalvarijos. Jo aistra – šachmatai, o gyvenimo moto – „Klysti žmogiška, tik reikia iš klaidų mokytis.” Beje, „Auksiniame prote” geriau neklysti – tik tada turi daugiau šansų laimėti pagrindinį prizą – kelionę aplink pasaulį. Progą laimėti gaudys ir progresyviojo mtalo gerbėjas – 25 metų IT specialistas Lukas Savukaitis iš Kauno. Jo gyvenimo moto: „Skink dieną.”

Pirmą kartą „Auksiniame prote” dalyvauja ūkininkas. Tai – 30 metų ūkininkaujantis ekonomistas Justinas Zokaitis iš Kauno. Aktyviai leisti laisvalaikį – gamtą, kalnus, slidinėjimą – mėgstantis ūkininkas neišvengė laidos vedėjų apklausos ir apie ūkį: ką vyras augina?
„Auginu įvairias daržoves”, – ramiai porino Justinas.

„Na, jei vienas sako „Skink dieną”, tai jums reiktų sakyti – skink runkelį… arba salotą!” – nusijuokė Arūnas Valinskas, pasveikinęs jauną ūkininką ir palinkėjęs gero žaidimo ir gausaus derliaus.

Pavasaris žeria staigmenų – nuo žibučių, saulės, šilumos, užtemimų, pašvaisčių, vaivorykščių ir sniego, o „Auksinio proto” studijoje karšta kaip vidurvasarį – čia verda aistros, intrigos ir netgi kerštas!

Žiūrimiausias, intelektualiausias ir azartiškiausias televizijos žaidimas „Auksinis protas” renkasi ekipažą kelionei aplink pasaulį! „Auksinis protas” – trečiadienį 21.30 val. per LRT!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)