Tačiau naujausia LNK vinjetė bus ypatinga: transliuojama tik nuo vėlaus vakaro. Joje gražuolė Indrė Kavaliauskaitė nusifilmavo itin seksuliai.

Nenuostabu: juk šių LNK Kalėdų šūkis – „Švęskime aistringai!”

„LNK žiūrovams linkiu mėgautis kiekviena diena kaip mėgstamo šampano taure ir netyčiom lengvai apsvaigti... nuo malonumo tiesiog gyventi. Dėl to man ir patinka LNK kalėdinė nuotaika - viskas žavu, linksma ir gražu“, - šypsosi itin seksulios vinjetės veidu tapusi Indrė Kavaliauskaitė.

Tačiau Indrė kratosi seksualios mergaitės amplua: „Manau, Natalija Bunkė, nors jau ir mamytė, būtų atlikusi šią rolę geriau. Arba Rasa Tapinienė, kurios tobulos kojos laidoje „Diagnozė: Valdžia” išmuša politikus iš pusiausvyros gal net geriau, nei aštrus klausimas“.

Pasak Indrės, besifilmuodama visą laiką bandė save įtikinti, kad tokia yra jos rolė. „Jau filmavimo metu manęs neapleido mintys: Ką mama pagalvos? Ką dėstytojai pagalvos? Ką močiutės pagalvos? Ką tėtis pagalvos? O gal man, kaip LNK naujokei, pasiūlė daryti tai, ko kitos atsisakė? – kvatojosi Indrė.

Tačiau didžiausias autoritetas Indrei buvo fotografas Tomas Kauneckas, kuris ir filmavo šias vinjetes. „Jo profesionalumu ir geru skoniu neabejojau, taip pat pasitikiu visa LNK komanda, taigi ilgai nesvarsčiau“, - sako Indrė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)