Tai, kad penktasis „X Faktoriaus“ sezonas bus neeilinis, įsitikinusi ir atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu, rašoma TV3 pranešime spaudai.

Pasak trečius metus projekte dirbsiančios dainininkės, pergalę projekte garantuoja ne balsas, grožis ar žavesys. Svarbiausia yra visuma.

„Kartais tik įėjus žmogui į sceną, net nepradėjus dainuoti, viskas tampa aišku iš pirmo žvilgsnio. Žinoma, būna atvejų, kai dalyvis iš tiesų nustebina. Tačiau nuojauta, kai į sceną įžengia būsima žvaigždė, manęs neapgauna, iš karto tą pajaučiu. Žmogus spinduliuoja gera energija, yra įsimintinas, išskirtinis. Jis tave sudomina iš pirmo žvilgsnio. Žinoma, „X Faktoriuje“ be gerų vokalinių įgūdžių toli nenueisi, gerai dainuoti yra būtina“, – šypsosi vieno geriausių Lietuvoje vokalo savininkių.

Į projektą atėjęs dalyvis gauna galimybę ne tik pasirodyti prieš visą Lietuvą, bet ir išgirsti komentarus iš scenos profesionalų. Kaip ir praėjusiuose sezonuose „X Faktoriaus“ teisėjų kėdes užims Jazzu, BIX lyderis, TV laidų prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas, dainininkas, dainų kūrėjas Marijus Mikutavičius ir vienas charizmatiškiausių Lietuvos atlikėjų Saulius Prūsaitis.

Projekto dalyviai jau karjeros pradžioje turi galimybę padirbėti su ilgametę patirtį turinčiais scenos profesionalais, pasimokyti vokalo subtilybių iš geriausių mūsų šalies muzikos pedagogų. Ne vieną dalyvį pastebėjo garsiausi mūsų šalies muzikos prodiuseriai, kuriems už karjerą dėkoja ryškiausios Lietuvos muzikos žvaigždės.

Penktasis „X Faktoriaus“ sezonas – jau šį rudenį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)