Filmas FOX kanalu pradedamas rodyti vasario 9 d.

Serialas pasakoja apie Deividą Halerį (akt. Danas Stevensas), nerimastingą jaunuolį, turintį antgamtinių galių. Vaikystėje Deividui buvo diagnozuota šizofrenija, ir jis daug metų praleido įvairiose psichiatrijos ligoninėse. Sugrįžęs į ligoninę trisdešimties, dienas leidžia įprastu ritmu: pusryčiai, pietūs, vakarienė, gydymas, vaistai, miegas. Laisvu laiku Deividas susitinka su kita ligoninės paciente Lenny (akt. Aubrey Plaza), kurios priklausomybė alkoholiui ir narkotikams nenumalšino beribio optimizmo.

Į nusistovėjusią kasdienę dienotvarkę netikėtai įsiveržia nauja pacientė Sydė (akt. Rachel Keller). Nenumaldomą trauką vienas kitam pajutę Deividas ir Sydė vis dažniau susiduria netikėčiausiose vietose ir Deividas pradeda suprasti, jog jo girdimi garsai ir matomos vizijos gal būt visai nėra liga, kaip kad jam buvo teigiama visą gyvenimą.

Sukaupęs drąsos pabėgimui iš ligoninės, Deividas ieško prieglobsčio pas savo seserį Amy (akt. Katie Aselton), kurios noras apsaugoti brolį susikerta su noru išsaugoti savo jaukų užmiesčio gyvenimą. Galiausiai Sydės patarimu Deividas susiranda gydytoją Melanie Bird (akt. Jean Smart), aštraus protu ir netradiciniais gydymo metodais garsėjančią specialistę. Sutikusi Deividą gydytoja netruko pastebėti jo išskirtinių galių. Ar pavyks jai apsaugoti Deividą nuo Vyriausybės ir jam gresiančių sankcijų?

Serialą „Legionas“ kūrė FX Productions ir Marvel Television.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją