Kelias valandas pasiruošimo ir visą šventinį filmavimą ištvėrusi žavi Valinskų šeimos mopsė Frėja taikiai leidosi glostoma ir prižiūrima dviejų gražuolių merginų – laidos vedėjų asistenčių Gretos ir Dominykos. Žiūrėdama, kaip jos šeimininkas veda laidą, užkulisiuose mopsė inkšė, veržėsi pas šeimininką ir keliskart amtelėjo. Tačiau sulauksi savo žvaigždžių valandos ir ant rankų įnešta į „Auksinio proto” sceną, eteryje Frėja elgėsi kaip tikras Valinskų šuo – jei jau esi scenoje daryk viską, kad užkariautum žiūrovų dėmesį ir simpatijas. Frėjai taipuikiai pavyko.

Pamačiusi mopsę, naujametinio žaidimo dalyvė Katažina Zvonkuvienė tirpte ištirpo: atkaukšėjusi prie A.Valinsko, ji čiupo simpatingąją Frėją į glėbį. Tačiau, ar šuns glostymas, kalbinimas ir meilikavimai jai padėjo atsakyti į suktą ir labai įdomų klausimą, pamatysime naujametinėje laidoje.

O į naujametinę laidą A.Valinskas ir A.Tapinas iš tiesų galėjo atsitempti ir arklį, ir ožį – žaidimo klausimai sukosi apie praėjusius ir ateinančius metus, kinų horoskopus, fejerverkus, šampaną, filmų personažus, Naujųjų tradicijas pasaulyje, sau duodamus pažadus ir daugybę kitų su Naujaisiais metais susijusių įdomių faktų ir istorijų.

Žaismingus klausimus ir užduotis it riešutus šventiniame „Auksiniame prote” šįkart gliaudė popmuzikos pasaulio žvaigždės – grupės „DAR” narys Algirdas Grudinskis-Grūdas, modelis ir atlikėja, išgarsėjusi ir išgyvenimo, ir muzikiniuose realybės šou Renata Norvilė, muzikinių šou dalyvė, chorų karų generolė Eglė Jakštytė, atlikėjas ir šokėjas, vaikinų grupės „Džentelmenai” narys Vytautas Mackonis, seksualių merginų grupės „Pinup Girls” narė Viktorija Sutkutė ir šiemet su Deivydu Zvonkumi aukso žiedus sumainiusi grupės „Pop Ladies” narė Katažina Zvonkuvienė.

Kadangi azartiški žaidimo vedėjai A.Valinskas ir A.Tapinas nesilažinę laidos vesti, matyt, jau nebegali, jie ir šįkart sugalvojo žaidėjams užduočių – jei dalyvis iš žaidimo iškrenta, išeidamas turi padainuoti.Tad į šventiškai išpuoštą studiją gausiai susirinkusių svečių – LRT laidų vedėjų, Rotary klubo narių, buvusių „Auksinio proto” laidų dalyvių, gerbėjų ir laidos rėmėjų – laukė puikus koncertas.

Grūdui talkino visa žavi vaikinų ir merginų grupė „DAR”, Renatai – jos vyras Deividas Norvilas-Deivis, Eglei Jakštytei duetu su ja dainuojantis Paulius Bagdanavičius, vieninteliam iš „Džentemenų” atstovavusiam „Auksinio proto” žaidime V. Mackoniui dainuoti ir šokti padėjo visa vaikinų grupė, scenoje pasirodė ir seksualiosios „Pinup Girls”, ir Katažina Zvonkuvienė, o finalinius akordus sugrojo Deivydas Zvonkus su visu „Smaragdiniu” choru.

Šventinis „Auksinis protas” – trečiadienį, gruodžio 31-ąją, 18.30 val. per LRT!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)