Anot jos, šeštadienio rytas prie puodelio kavos yra tiesiog tobulas metas visoms moterims susiburti drauge ir padiskutuoti apie tai, kas nuolat visoms rūpi. „Visada mėgaujuosi akimirkomis su artimomis draugėmis. Įdomios naujienos, naudingi patarimai, gyvenimo istorijos atgaivina kiekvienos moters sielą. Tai ir yra laidos „Mes pačios“ tikslas. Tad drąsiai visas žavias koleges ir netgi jų vyrus maloniai kviečiu prie ekranų kanale šeštadienio rytais!“ – šypsosi Nijolė.

Laidos vedėja žada įdomių pašnekesių studijoje, pažinčių su moterimis, padariusiomis stulbinamą karjerą ir, atvirkščiai, visą savo gyvenimą atidavusioms tik šeimai ir vaikams. Nijolė ieškos recepto, kaip suderinti šeimą, darbą ir moterišką grožį.

„Mes pačios“ – tai naujatelevizijos ekrane rugsėjo 6 d. startuojanti TV laida apie moters grožį, sveikatą, karjerą, laisvalaikį, visavertį gyvenimą.

„Domėsimės naujovėmis, smalsausime, studijoje kalbinsime grožio, stiliaus, verslo, sveikatos bei kitų gyvenimo sričių profesionalus. Drauge narpliosime ramybės neduodančius klausimus, svajosime ir kartu kursime tikrą moterų rojų!“ – tikina laidos moterims vedėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)