Susirinkusiųjų šokoladinėje laukė daug saldžių netikėtumų. Vienas jų - pagrindinių serialo aktorių gaminti gardžiausi skanėstai, kuriais aktorės vaišino susirinkusiuosius.

Vakarėlio metu atskleistas ir scenarijaus autorius. Jį filmui sukūrė žurnalistas Vytaras Radzevičius.

Gamindamos šokoladinius gardumynus, aktorės glaustai atskleidė, kokius personažus įkūnijo prieš TV kameras.

Aktorei Nijolei Narmontaitei teko bjaurios moters Zitos vaidmuo. Kaip tikino „Videometros“ atstovė Jurga Klimaitė-Riebling, N. Narmontaitei būtent tokias moteris filmuose ir tenka įkūnyti dažniausiai.

„Man patinka vaidinti bjaurias moteris, nes nieko nereikia vaidinti. Viską iš gyvenimo nešu. Nežinia, kuo viskas baigsis. Gal ta moteris filme gali į ką nors virsti. Būtent tai man ir yra įdomiausia. Mes, moterys, galime viską. Galime būti įvairios ir pačios save nustebinti. Tai, kad esu baisi, kad mano personažas baisus, supratau“, – paslapties šydą praskleidė Nijolė Narmonataitė ir pridūrė, jog prieš keletą dienų teko filmuotis scenose turguje, o aplinkiniai praeiviai galvojo, jog ji iš tiesų rėkia ant prekeivių.

„Ten darėsi baisiausi dalykai“, – juokavo N. Narmontaitė.

Tuo metu Akvilina Ubartaitė įkūnijo baltarankę Lolitą. „Apgavau jus labai gerai“, – gamindama šokoladinius skanumynus kalbėjo Akvilina ir patikslino, kad filme įkūnytas jos personažas nė kiek nesusijęs su maisto gaminimu.

„Jos hobi yra manipuliuoti žmonėmis, pasitelkiant visas priemones, kad pasiektų savo tikslų. Jeigu Lolitos personažas įsimylėtų ekstremalą verslininką, neabejoju, kad vardan susižavėjimo ji apsiautų aukštakulnius ir iššoktų su parašiutu“, – kalbėjo A. Ubartaitė, o J. Klimaitė-Riebling patikslino, jog Akvilina - karšta moteris, o jos galimybes filmavimo aikštelėje jau išbandė ir aktorius Mindaugas Capas. O paklaustai, kaip sekėsi filmuotis su M. Capu, Akvilinai buvo leista pristatymo metu neatsakyti į užduotą klausimą.

Susirinkusieji taip pat išgirdo ir serialo dainą, kurią atliko Karina Krysko-Skambinė.

Pagrindiniais smuikais seriale „Moterų laimė“ grieš būrys žavių ir talentingų aktorių: Gabija Ryškuvienė, Akvilina Ubartaitė, Vaida Būtytė, Daiva Tamošiūnaitė ir Goda Petkutė.

Itin laukiamoje naujojo TV3 sezono premjeroje taip pat išvysime teatro bei kino grandus Vytautą Anužį, Mindaugą Capą, Aleksą Kazanavičių ir kitus.

„Stiprios moterys verkia tyliai... Rytoj bus geriau!“ – iškeltomis galvomis ir nestokodamos ryžto gyvenimo negandas eteryje pasitiks serialo veikėjos. Autentiškos, dramatiškos ir pamokančios gyvenimo istorijos per TV3 - jau netrukus.

Serialo pristatymo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)