Šį ketvirtadienį „Moterų balsas“ prabyla apie tai, apie ką lyg ir nedera kalbėti ir kas, anot Natalijos Bunkės, tampa norma – santykiai, kai vyrai renkasi jiems į dukras tinkančias merginas.

Savą atsakymą į šį klausimą turi laidos svečias – žurnalistas, rašytojas Giedrius Drukteinis (47 m.). Jis įsitikinęs, kad vyrai nuolat pasauliui, visuomenei ir vienas kitam įrodinėja savo žavesį, nuotykių alkį bei pajėgumą. „Jauna moteris irgi yra įrodymas“, – sako Giedrius.

Po siūlelį narstydamos dar aštuoniolikos nesulaukusių merginų ir į tėvus joms tinkančių vyrų temą, laidos vedėjos neišvengiamai prisiminė iš Amerikos į Lietuvą atvykusio 28 metų verslininko Aarono Perezo ir 12 metų už jį jaunesnės Urtės istoriją. Tuo metu, kai pora susipažino, merginai nebuvo net šešiolikos.

„Nenustebčiau, jei visa tai tik reklaminis triukas. Prieš penkerius metus viena viešųjų ryšių kompanija man pasiūlė 10 tūkstančių litų. Jei būčiau sutikusi, spaudoje būtų pasirodę keletas mano nuotraukų su Aaronu. Niekas neprašė manęs teigti, kad esu jo mergina, tačiau fonas buvo toks: milijonierius turi interneto pažinčių svetainę, kurioje kviečiamos registruotis lietuvės. Užsiregistravusios jos turi galimybę susipažinti su JAV milijonieriais“, – apie gautą pasiūlymą dėstė Natalija.
Aaronas Perezas su gražuolėmis.

Susitikti su milijonieriumi už 10 tūkstančių litų Natalija nesutiko. „Tačiau sutiko kita mergina iš pramogų pasaulio. Kaip ir buvo žadėta, spaudoje pasirodė jos nuotraukos su milijonieriumi, bet žinau, kad ji vėliau dėl tokio savo žingsnio labai galėjosi“, – kalbėjo Natalija.

„Kodėl agentūra Aaronui nesurado subrendusios merginos, kam jiems prireikė dvylika metų jaunesnės? O gal tai tikrai meilė?“ – Natalijos pasakojimu suabejojo Laima Tamulytė-Stončė.

„Subrendusios merginos pernelyg protingos, kad šitaip elgtųsi“, – paaiškinimą išrėžė Natalija.

„Amžiaus atotrūkis įpareigoja vyrą būti globėju, pinigų tiekėju, – neabejoja Giedrius Drukteinis. Bet pats susižavėjimą gerokai jaunesnėmis moterimis lygina su ledų porcija: – Pažiūrėjai, palaižei ir nuėjai į priekį, apsikaustęs šarvais.“

Kokios milijonieriaus pasiūlymu susiviliojusios pramogų pasaulio žvaigždės pavardę laidoje atskleis Natalija Bunkė? Kodėl jaunos moterys padeda vyrams įveikti vidurio amžiaus krizę? Kokius patarimus vyrams ir moterims savo pažinčių sistemoje siūlo Giedrius Drukteinis? Iki nuogumo atviras, skausmingas ir žodžio kišenėje neieškantis „Moterų balsas“ jau šį ketvirtadienį 21.30 val. tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (179)