Serialo pristatyme aktoriai pasirodė apsirengę medikų chalatais. Seriale pagrindinį vaidmenį atlieka Ramūnas Rudokas. Aktorius į pristatymą atvyko gulėdamas lovoje ir pasislėpęs po paklode.

Antraplanį ligonės vaidmenį pirmoje serialo serijoje sukūrė ir dainininkė Natalija Bunkė. Moteris įkūnijo seksualią pacientę ir filmavimo aikštelėje buvo pasipuošusi tik šilkiniu chalatu. Tiesa, dainininkė pristatyme nepasirodė. DELFI kalbinti serialo kūrėjai atskleidė, kad atlikėją įkalbėti filmuotis nebuvo sunku ir ji mielai priėmė iššūkį.

Komiškas medicinos serialas nukels į ligoninę, kurioje susitiks ką tik studijas baigę medikai. Seselės, daktarai, pacientai ir jų lankytojai įsitrauks į kurioziškas situacijas. Žiūrovus taip pat džiugins Džiugas Siaurusaitis, Andrius Bialobžeskis, Aldona Vilutytė ir kiti. Serialą režisuoja Alvydas Šlepikas.

Serialo pristatymo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (244)