Komisijos narių kėdes užėmė muzikologė Zita Kelmickaitė, operos primadona Nomeda Kazlaus, smuikininkas Zbignevas Levickis ir dirigentas Vytautas Lukočius.

Dainininkė Monika Liu scenoje atliko savo kūrybos dainą „Falling you“, sukurtą per 20 minučių. Kokybiškos muzikos mylėtojams puikiai žinoma atlikėja nepaliko abejingų komisijos narių.

Monikos Liu manymu, šis projektas išsiskiria profesionalumu, o gyvas orkestras – unikalu. Dainininkė jau yra išbadžiusi įvairiausius muzikinius stilius – nuo džiazo iki elektroninės šokių muzikos.

Ji sako, kad šiame projekte tikisi gerai praleisti laiką. „Svarbiausia – dalyvauti“, – mano atlikėja. 

„Džiaugiuosi, kad dėjote tokią bombą. Man labai patiko. Jūs dainą išgyvenote“, - komplimentų atlikėjai negailėjo V. Lukočius.

„Fantastiškas kūrinys, skambėjo įdomiai. Gražios žemos natos“, - pagyras žėrė N. Kazlaus.

„Labai patiko jūsų pasirodymas. Matosi, kad esate labai talentinga. Linkiu talento neišbarstyti, klausyti dėdžių ir tetų“, - pasirodymą komentavo Z. Kelmickaitė.

„Jei turėčiau pinigų, užsisakyčiau vieną jūsų dainą smuikui. Labai smagu, kad sudominote mane savo pasirodymu“, - kalbėjo Z. Levickis.

Laidos filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)