Šį šeštadienį 17.30 val. LNK televizijos laidoje „Bus visko“ - išskirtinis interviu su Ieva ir visa tiesa apie princo šeimą, kuri, pasak merginos, vos suduria galą su galu. O turtai ir prabanga, anot Ievos, jų gyvenime yra tik oro burbulas.

Iš pradžių be galo susižavėjusi savimi pasitikinčiu ir be galo patraukliu universiteto draugu, Ieva išgirdo netikėtą naujieną - vaikinas kilmingas, o jo tėvams priklauso Prancūzijoje esanti pilis. Apie kilmingas šaknis išdavė net kelios pavardės, žiedas ir giminės medis. Bet laikui bėgant ėmė lįsti netikėti faktai iš mylimojo gyvenimo, išdavę, jog ne viskas auksas, kas auksu blizga. Pasirodo, vaikinas neturi pinigų net būtiniausioms išlaidoms. Apie tai Ieva sužinojo porai ėmus kurti bendrą kasdienybę ir apsigyvenus kartu.

„Pastebėjau, kad viską perku aš. Nuo maisto produktų iki kitų smulkmenų. Kartą radau laišką, kuriame buvo primenama draugui apie skolą už nesumokėtą mokslą. Tada viską supratau. Juk gyventi Monake ir negalėti sumokėti kelių tūkstančių neįmanoma. Net aš, panelė iš Lietuvos, dirbdama galėdavau susimokėti už savo studijas”.

Pasirodo, viskas buvo dar blogiau. Vaikinas papasakojo savo draugei apie tikrą tėvų finansinę situaciją: jokių turtų ir pinigų jie neturi, gyvena iš savo paveldėtoje pilyje esančių paveikslų, kuriuos kartkartėmis parduoda. „Jų pilyje nebuvo net šildymo. Pilis sena, didžiulė, ją reikėjo restauruoti. Investuoti jie neturėjo iš ko.”

Pasirodo, kad tėvai visą gyvenimą taip gyveno, kūrė tokį įvaizdį, tačiau niekada negalvojo nei apie darbą, nei apie pastovias pajamas. Negalvojo ir apie savo sūnų, kuris, pasirodo, turėjo begalinę tėvų pasėtą traumą.

„Prisimenu, kad jis yra sakęs, kad, kai buvo mažas, tėvai nuvesdavo jį į privačią mokyklą, kurioje pasimokydavo kelis mėnesius ir jį išmesdavo dėl nesumokėtų už mokslą sąskaitų. Tada jam tekdavo grįžti į viešąją mokymo įstaigą. Atsiradus pinigų, jį vėl perkeldavo į privačią. Ir taip istorija kartodavosi nuolatos. Dėl to jis pakeitė net 8 mokyklas”.

Ieva prisipažins, kad savo vaikino tėvų ji taip pat nemėgo, mat jie merginos šalinosi. „Visą laiką jausdavosi iš jo mamos, kad aš esu per prasta. Sakydavo, būtum oligarcho dukra, o dabar - kažkokia iš Lietuvos”.

Kartą Ievai išvažiavus į Lietuvą, mama siuntinėjo nuotraukas iš kilmingo pokylio, kuriame sūnus turėjo šokti su Silvestro Stalones dukra. Todėl apie tai mama specialiai pranešė Ievai: galbūt ši ims ir pati paliks kilmingą draugą.

Kas vis dėl to nutiko, kad pora galiausiai išsiskyrė? Kas šiandien yra už Atlanto gyvenančios Ievos vyras? Kokių pasiūlymų „Olialia“ mergaitė yra gavusi dirbdama Monake? Visi atsakymai - jau šį šeštadienį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (176)