BTV projekto idėja - daugiau ar mažiau visuomenei žinomas žmogus gauna užduotį įkūnyti garsiausius dainininkus. Pavyzdžiui, I. Gervinskaitei gali tekti įkūnyti vyrą, arba taip pat projekte dalyvausiančiam Aleksandrui Ivanauskui iš „Rondo" - Madonną. Visų dalyvių pasirodymus įvertins suburta komisija, įtakos rezultatams turės ir TV žiūrovai. Po kelių mėnesių paaiškės, kuris dalyvis džiaugsis laimėtojo titulu.

Šou dainuoti ir šokti pakviesta Ieva DELFI sakė ilgai nesvarsčiusi pasiūlymo. „Išsiaiškinau koncepciją, ką reikės daryti, man patiko ir jau repetuoju. Tai - mano pranašumas, nes dauguma kitų dalyvių ar atostogauja, ar koncertuoja, o aš tik vasaroju ir dabar turiu laiko repeticijoms. Vokalinėmis pamokomis rūpinasi Deivydas Zvonkus, o choreografija - Donatas Bakėjus. Kodėl pasirinko mane? Manau per „Žvaigždžių duetus" pastebėjo, kad esu dainuojanti, o reikėjo kuo daugiau visuomenėje žinomų žmonių, bet ne dainininkų, todėl tikau", - DELFI atskleidė pilnateisė projekto dalyvė.

Gražuolė jau žino, ką labiausiai trokšta įkūnyti, bet nori pasilaikyti idėją paslaptyje. Tačiau paatviravo, ko nieku gyvu suvaidinti nenorėtų: „Ko nors iš pseudodainininkų, kurie labiau daro ką nors kita, nei dainuoja", - teigė I. Gervinskaitė.

„Misė" tikisi, kad prasidėjus mokslo metams, studijos Mykolo Romerio universitete nenukentės. „FIlmavimai kartą per savaitę, ne savaitgaliai, tai manau tikrai nepavargsiu", - sako Ieva.

„Muzikinėje kaukėje" savo jėgas išbandys ir dainininkė Mia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)