„Noriu padėti žmonėms, nesu plastinių operacijų auka, mano pagrindinė misija – padėti paprastiems žmonėms“, - šį trečiadienio vakarą 19 val. 30 min. laidoje KK2 per LNK kalbės S. West Makauley.

Pati Sandra savo rankomis supakavo net 82 kalėdiniu dovanų maišus, į kuriuos krovė rūbus, patalynę, užuolaidas ir žaislus.

Antonovų šeima pamačiusi, kokius kalnus dovanų jiems atneša Sandra, apstulbo ir neslėpė džiaugsmo.

Pamačiusi, kaip gyvena Antonovai, Sandra nustebo: „Jėtau, kokia graži ir gausi šeima pas Jus. Žinokit, matosi, kad jūs Lietuvą labai mylit, bet kažin, ar ta Lietuva taip jums tuo pačiu atsako?“.

Vidas Antonovas Sandrai nepaprastai dėkingas, kad daugiavaikei šeimai moteris tiesiai į namus atvežė Kalėdas, todėl norėdamas atsidėkoti surengė išskirtinį koncertą.

Sandrą labai nustebino Antonovų meilė - nors žmonės gyvena skurdžiai ir juos skiria didžiulis metų skirtumas, tačiau meilė liepsnoja kiekvieną dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)