Savo jėgas ant parketo šokių projekte „Šok su manimi“ išbandanti žvaigždė jau kurį laiką negali atsiginti priekaištų dėl prie pavojingos ribos artėjančio jos lieknumo. „Mane kaltina sergant anoreksija ar naudojant kažkokias sveikatai pavojingas liekninamąsias piliules. Noriu visa tai kategoriškai paneigti“, – tiesiai šviesiai sako Kristina.

Tačiau ar tokia pat atvira mergina liks ir tada, kai laidos kūrėjai jos paklaus apie kitus pramogų pasaulyje sklandančius gandus: 24-erių dainininkės lieknumo paslaptis – visai ne sveika mityba, o... priklausomybė nuo narkotikų?

„Įpratau, kad nuolat esu veliama į visokias intrigas, apie mane kuriamos apkalbos ir dirbtinai keliami skandalai. Visai neseniai artima draugė per didžiulį melą įvėlė į konfliktą mane su Natalija. Kol abi nesusėdome ir visko neišsiaiškinome, tarp mūsų tvyrojo įtampa. Gaila, kad kartais net artimi žmonės, apakinti pavydo, imasi tokių purvinų žaidimų“, – sako K. Ivanova.

Iki šiol neviešinti asmeninio gyvenimo kadrai iš garsiųjų seserų albumo ir svarbiausias atsakymas į klausimą „Ar jos širdis jau užimta?“ – šį vakarą laidoje „Gyvenimas yra gražus“ 20.30 val. per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją