„Prisimenu kaip mano verslo partnerė man sakė: „Tik neįsimylėk, Modesta, tik neįsimylėk“. O aš sakiau – ne, ne, ne, tikrai neįsimylėsiu, bet man gera. Jis man siūlydavo susitikti, kai atvažiuodavo verslo reikalais į Antibus, o aš jausdavausi kaip energijos prisiurbta, švytinti laukdavau to susitikimo”, - jau šio pirmadienio vakaro gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ išskirtiniame interviu pasakos 33-ejų olimpietė dviratininkė Modesta Vžesniauskaitė.

Panevėžio kilusi moteris puikiai pažįstama dviračių sporto gerbėjams. Žinoma dviratininkė, prieš aštuonerius metus Lietuvai atstovavusi Pekino olimpinėse žaidynėse. Kurį laiką apie Modestą nieko nebuvo girdėti, išskyrus tai, kad moteris ištekėjo už septyneriais metais vyresnio italų dviratininko Corrado Salemi, apsigyveno Monake ir susilaukė sūnaus. Tačiau prieš pusmetį Lietuvos ir Didžiosios Britanijos spauda vėl ėmė apie ją rašyti. Žinoma dviratininkė iš Lietuvos, dvigubai vyresnio garsaus verslininko milijardieriaus ir filantropo Johno Caudwello mylimoji – skelbė spauda. Pora kartu pasirodė viename labdaros renginyje, ir iškart sulaukė didžiulio susidomėjimo, ypač dėl įspūdingo žiedo, puošusio Modestos ranką. Buvo netgi spėliojama, kad sportininkė iš Lietuvos susižadėjo.

„Nuo... Iki...“ laidoje pasirodys ir Modestos, ir jos mylimojo verslininko Johno Caudwello interviu, kuriuos jie davė senoviniame dvare Anglijoje, kurio vidiniame kieme asmeninis verslininko malūnsparnis, o teritorijoje - išpuoselėti sodai, teniso kortai, ir netgi traukinio linija, kuria vykstant galima apžiūrėti visą dvaro teritoriją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)