Už pasaulį jau pavergusio šou vairo stoja humoro jausmo nestokojantis Mantas Stonkus, kuris, pasitelkęs garsių ekspertų komandą vertins nevykusių vairuotojų sugebėjimus, kai jie atlikdami užduotis ir varžydamiesi tarpusavyje be gailesčio niokos automobilius.

Jei tavo draugas, žmona, vyras, mama ar kaimynas blogai vairuoja, atsiųsk jį į šou „Blogiausias Lietuvos vairuotojas“.

Čia laukia prizai, galimybė akis į akį susitikti su garsiausiais Lietuvos vairuotojais ir išmokti iš jų vairavimo paslapčių. „Surasime blogiausius Lietuvos vairuotojus ir paversime juos geriausiais“, – sako M. Stonkus.

Kiekvieną savaitę žiūrovai stebės blogiausių vairuotojų vargus ir džiaugsmus ne tik aikštelėje, bet ir miesto gatvėse. Nevaldomi ir daužomi automobiliai bei nesuvaidintos emocijos – neatsiejama šio šou dalis.

„Tai – ir pramoginis šou, ir puiki galimybė žiūrovams sužinoti, kaip išvengti keblių situacijų keliuose. Atrinksime nervingus, savimi nepasitikinčius bei visiškai kelių eismo taisyklėse pasimetusius žmones ir paversime juos savimi pasitikinčiais vairuotojais. Neatsakingai vairuojančius jūsų draugus ar gimines per kelias savaites galėsite išvysti juos atliekant neįtikėtinus manevrus“, – kalbėjo M. Stonkus.

Formatas „World’s worst driver“ buvo įgyvendintas daugiau nei dvidešimtyje šalių, tarp jų JAV, Didžiojoje Britanijoje, Prancūzijoje, Voklietijoje. Kanados „Discovery“ kanalas parodė net 11 „Blogiausio vairuotojo“ sezonų. Iš viso pasaulyje sukurta daugiau nei 1 tūkst. šio šou epizodų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)