Tiesa, šią situaciją pats M. Stonkus vadino savo svajonės išsipildymu – artėjant sezono pabaigai jis buvo ne kartą užsiminęs, kad norėtų bent kartą pasidžiaugti laida žaidėjų kėdėje. „Na, ką, metas pradėti paskutinę laidą, bet kažko taip nesinori...“, - pradėjo M. Stonkus. „Tai gal nori keistis?“ – nieko nelaukdamas jam pasiūlė R. Mackevičius.

M. Stonkus džiaugsmingai sutiko, ir netrukus užėmė komandos kapitono kėdę. Šį vakarą jo komandoje žais žinoma režisierė Dalia Ibelhauptaitė bei LNK sporto žinių redaktorius ir vedėjas Tomas Langvinis. Kitoje barikadų pusėje, vedami aktorės Astos Baukutės, dėl pergalės kovos laidų vedėja Livija Gradauskienė bei aktorius Mindaugas Papinigis.

Be to, netikėtas vedėjų apsikeitimas – ne vienintelė staigmena, kuri žiūrovų lauks šįvakar. Tradicinė šaradų užduotis, kurioje komandų kapitonai savo žaidėjams turi suvaidinti ką tik matytą vaizdelį, šįkart sukėlė dar daugiau juoko – vaizdeliuose nusifilmavo patys komandų kapitonai. Tiek A. Baukutei, tiek ir J. Nainiui ir R. Mackevičiui teko tikrai nelengvi vaidmenys – kuriai komandai spėlioti seksis geriau?

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (162)