Neseniai paaiškėjo, kad M. Pundziūtė ir prieš porą savaičių iš projekto iškritęs atlikėjas Paulius Jonika – pora. Pati Monika DELFI patikino, kad šie santykiai užgimė tuomet, kai ji buvo jau vieniša.

„Su vaikinu, su kuriuo draugavau ateidama į projektą, išsiskyrėme dar prieš prasidedant tiesioginėms transliacijoms, – patikino Monika. – O išsiskyrėme dėl paprastų žmogiškų priežasčių.“ Nors dar pristatomojo vaizdo įrašo metu M. Pundziūtė įsiamžino su vaikinu vaikštinėdama paupiu. Vaizdo įraše mergina ne tik pozuoja su vaikinu, tačiau ir pasakoja, jog meilės reikaluose viskas klostosi sklandžiai.

Projekto dalyvė Monika papasakojo, kad jausmai Pauliui užgimė tik po skyrybų. „Esame kartu ilgiau nei kelias dienas. Ilgiau, nei tai pastebėjo žiniasklaida, tačiau tikrai nebuvo jokių intrigų“, – situaciją apibūdino mergina, kurią „X Faktoriaus“ komisija tituluoja kaip vieną iš verčiausių laimėti projektą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (274)