Tokia mintimi Loreta Graužinienė nustebino net Giedrių Drukteinį. Jis mano, kad jo amžiaus vyrai gali moteris stebinti ir vilioti nebent užimdami aukštus postus arba piniginės storiu. Giedriui nesuprantama, kaip vienai jo pažįstamai, gerokai jaunesnei už sutuoktinį, vyras kasdien sumoka po tūkstantį litų ir tada abu gali elgtis kaip tinkami, abiems gerai.

Tuo metu Mantas Petruškevičius sako, kad tai dar maža suma. „Aš tokias moteris vadinu jorkšyrais. Nes vieni vedžiojasi Jorkšyrų veislės šuniukus, o kai kurie vyrai – jaunas, dailias moteris“.

Kad dabar taip tvirtinami šeimų santykiai patvirtina ir dainininkė Vitalija Katunskytė. „Viena mano pažįstama žino, kad jos vyras laksto pas kitas moteris, bet kadangi duoda jai pinigų, tai ji neišgyvena. Tiesiog pati susiranda meilužių. Bet tokios „babos“ kaip aš, tai jau niekam nereikalingos. Vyrams reikia jaunų, dailių. O moterys stveria visokius – kad tik su kelnėm būtų. Bet ir be kelnių stveria, ir be dantų“, - pasakoja žinoma dainininkė ir pati juokiasi: „O man tai sekasi ant durnių“.

Ji piktinasi, kad moterys pačios kaltos - vyrai gali elgtis kaip tinkami namuose. „Guli toks ant sofos, nosį krapšto, vis klausia – mama, ar jau galiu ateit į lovą?“ Bet Loreta Graužinienė irgi laikosi savo nuomonės apie vyrų neryžtingumą: „Pati nepasiimsi, tai ir nepasipirš“. Taip ji įkvėpė Katažiną Nemycko, kurios mama laukia nesulaukia vestuvių: „Eisiu ir pati pasipiršiu!“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (154)