Humoristas taip pat prisipažino, kad VGTU baigė logistikos vadybininko specialybę. „Jums, šou verslo rykliams gal ir keista, bet žmonės baigia mokslus. Aš iš karto negalvojau, kad scenoje noriu būti ir turėjau kentėti tuos ketverius metus, kol supratau, kad nenoriu su furistais bendrauti visą gyvenimą“, – prisiminė Mantas.

Justinas Jankevičius laidos žiūrovams papasakos, kad Mantas, būdamas bet kokios būklės, galėdavo labai lengvai įjungti specialų bendravimo su vilkikų vairuotojais režimą.

Kiek tarptautinių žodžių moka Mantas Katleris? Ar jis norėtų vaiko vunderkindo? Kodėl Mantui teko eiti į Panevėžio moterų kalėjimą? Visi atsakymai šį vakarą linksmiausioje laidoje „Gero vakaro šou“, kurioje Mantas dar ir padainuos karaokę bei pašoks ant stalo.

Taip pat laidoje šį vakarą pamatysite aštuonmetį pasaulio breiko čempioną Gustą Gečiauską. Berniukas šoka breiką nuo šešerių metų ir Airijoje vykusiame „Break dance“ čempionate užėmė pirmąsias vietas grupėse iki 12 ir iki 16 metų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)