„Mums pasisekė, kad Laima šįsyk buvo tikrai geros nuotaikos, turėjo laiko ir noro bendrauti, tad interviu nufilmavom tikrai atvirą“, – džiaugiasi parsivežta iš Latvijos medžiaga laidos prodiuseris Edvardas Žičkus.

Vaikulės žvaigždė itin ryškiai sužibo 1985-aisiais, nuo to laiko ji pelnė daugybę buvusios Tarybų Sąjungos ir Europos muzikos apdovanojimų, sudainavo su būriu ryškiausių žvaigždžių ir ilgam įsitvirtino geriausių iš geriausių dainininkų olimpe. Nors atlikėja turi prabangius būstus Jūrmaloje ir Maskvoje, daug laiko praleidžia mėgaudamasi Majamio saule, mėgsta brangius automobilius ir gali pasigirti įspūdingais honorarais, tačiau jos gyvenimas tik iš pirmo žvilgsnio atrodo nerūpestingas. Apie tai, kad ji dėl karjeros kadaise pasidarė du abortus ir nebeturės vaikų, Laima ryžosi prabilti tik po daugybės metų. Ne ką mažesnis išbandymas jai tapo įnirtinga kova su krūties vėžiu 1991 metais. Žiniasklaida dar prieš kurį laiką nevengė aptarinėti garsiosios dainininkės bėdų su alkoholiu ir, žinoma, prisiminė senas istorijas, kai estrados primadonai neva teko kovoti su priklausomybe nuo narkotikų.

„Kartais mane užpuola depresija. Tuomet antidepresantais gali tapti tabletės, mano šuniukas Bučkis ar tiesiog uždarytas kambarys“, – gyvenimo būdo laidos žiūrovams prisipažins L. Vaikulė.

Gyvąja legenda neretai vadinama atlikėja nevengs ir kitų nepatogių klausimų. Tarkim, kalbant apie amžinos jaunystės paslaptis ir receptus, ji tiesiai šviesiai pareikš, kad dabar jau pritaria plastinėms operacijoms, nors ilgus metus buvo jų priešininkė.

Ar tikrai prabangius savo namus su nuosavu SPA centru ji statė... savo šunims? Kokią tiesą ji mėgsta tėkšti į akis paparacams ir kokių komplimentų ji negailės lietuviams?

Ne ką mažiau pikantiškas bus ir antrasis laidos pasakojimas. Populiarusis dainininkas Andrius Rimiškis pagaliau nusprendė pristatyti savo gerbėjams ir visiems Lietuvos žmonėms vos prieš mėnesį gimusią dukrytę Lėją. Šiemet sausio antrąją gimusi mergaitė iš pagrindų pakeitė Andriaus ir jo žmonos Vaidos gyvenimą. Pirmieji dainininko dukros kadrai – jau šį pirmadienį 20.30 val. TV3 gyvenimo būdo laidos „Gyvenimas yra gražus” žiūrovams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)