„Išspausiu iš jų viską“, – karingai nusiteikęs Jurijus Smoriginas, griežtasis „Aistringų šokių“ mokytojas.

Jie – tai niekam nežinomi šokio naujokai: trys studentės, du telekomunikacijų bendrovių darbuotojai, transporto vadybininkas, reklamos agentūros vadovas, įmonės komercijos direktorius, gydytoja gastroenterologė, informacinių technologijų specialistas. Amžius – nuo 21 iki 40.

Visi, pasak Jurijaus – buitinių profesijų atstovai, bet talento jiems netrūksta. Gal ir galima būtų su tuo nesutikti, jei dalyvių atrankos paradui nebūtų vadovavęs jis pats, garantavęs, kad buratinų ir jų pusseserių jo projekte nebus.

Mokiniai mokytojui nepaklusti negali, tačiau „Aistringuose šokiuose“ yra vienas, kuris gali sau tai leisti. Tai laidos vedėjas Marius Jampolskis.

„Man tai iššūkis ir avantiūra. Šiame projekte gavau sudėtingą vaidmenį. Labai noriu susirungti su aštrialiežuviu Jurijumi Smoriginu ir pasižiūrėti – kas ką“, - sakė laidos vedėju tapęs aktorius.

„Aistringų šokių“ komisiją sudarys choreografai Vidas Kamaitis ir Šarūnas Kirdeikis bei smuikininkas Martynas Švėgžda fon Bekeris.

„Aistringi šokiai“ – penktadienį, vasario 1 dieną 18.45 val. per Lietuvos televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją