Televizijos žiūrovai ją prisimena kaip romantiškų dainų atlikėją „Kelyje į žvaigždes“, smagios juokingų vaizdelių laidos „Nerealiai“ vedėją ir kaip „Žvaigždžių duetų“ vedėjų asistentę.

„Televizija – kita realybė, tai kaip realybės šou. Įtampa, tiesioginis eteris, greitis – visa tai tiesiog skirta man. Mane tai veža“, - LNK pranešime spaudai sako Simona.

Simona per tiesioginę „Muzikos akademijos“ transliaciją kalbins šou ekspertus, kurie bus įsikūrę radijo stoties „Lietus“ studijoje. Ji taip pat rengs reportažus apie „Muzikos akademijos“ dalyvius, bus jų geriausia draugė, tarpininkė tarp šou ekspertų ir žiūrovų.

„Jau mačiausi su „Muzikos akademijos“ dalyviais, kalbėjausi su jais per perklausas, raminau ir drąsinau, pati prisimindama atrankų į ‚Kelią į žvaigždes“ jaudulį“, - sako Simona. Ji taip pat ves ir kasdieninę radijo stoties „Lietus“ laidą, kurioje tradiciškai dalyvaus „Muzikos akademijos“ nariai.

Šiemet „Muzikos akademija“ bus tiesiogiai transliuojama ir radijo stoties „Lietus“ eteryje.

„Tokio televizijos ir radijo bendradarbiavimo Lietuvoje dar nebuvo. Pirmą kartą įgyvendindami šią idėją tikimės, kad tiesioginė šou transliacija per radijo stotį „Lietus“ pasieks ir tuos, kurie būdami automobilyje, gamtoje ar darbe negali stebėti televizijos transliacijos, tačiau prisijungs žiūrėti ją vėliau”, – sako radijo stoties “Lietus” generalinis direktorius Gintaras Zdebskis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją