Pavyzdžiui, populiariausių žinių vedėja Agnė Zacharevičienė dvidešimties buvo ką tik baigusi dietologiją ir įstojusi į ISM universitetą.

„Dirbau marketingo ir renginių vadove restorane, buvau susipažinusi su vyriškiu, kuris po poros metų tapo mano vyru. Turėjau daug grandiozinių planų, bet juose visai nebuvo televizijos – su ja nieko bendro neturėjau. Ta rudeniška nuotrauka daryta iškylaujant su draugais Kernavėje“, - prisimena ji.

Pokalbių laidos „Yra kaip yra“ vedėja Asta Stašaitytė-Masalskienė tuo metu gyveno savo gimtojoje Klaipėdoje ir vaidino „Pilies“ teatre.

„Nuo 18 metų vaidinau. „Pilies“ teatras buvo saviveiklinis teatras, bet kasmet prie jo pradėjo jungtis profesionalai, važinėjome po festivalius, uostamiestyje buvome „reiškinys“, režisierius turėjo savitą, kitokį požiūrį. Nuotraukoje - vienas vaidmenų, kurį vos įkandau. Grimas tamsino paakius, sendino, bet, manau, emocine patirtimi to vaidmens tikrai neįveikiau. 20-metei neįmanoma suvaidinti 40-metės. Svajočiau apie tokį vaidmenį dabar, turėčiau, ką pasakyti“, – prisipažįsta Asta.

Radistas ir „Lietuvos balso“ vedėjas Jonas Nainys, būdamas dvidešimties, gyveno JAV, Filadelfijoje.

„Tai buvo pati pirmoji mano kelione į užsienį. Filadelfijoje dirbau pačius sunkiausius ir juodžiausius darbus – buvau indų plovėjas, valytojas, aplinkos prižiūrėtojas, po to pakilau iki šefo asistento, o galų gale tapau itališko restorano padavėju“, – prisiminimais dalinosi Jonas.

Žygimantas Stakėnas 20-ies dirbo bare.

„Gyvenau pasiutišką gyvenimą. Dirbau barmenu naktimis pirmame ir geriausiame šokių klube. Po darbų šėldavome, daug pažinčių užsimezgė, pinigų netrūko ir buvau gerokai pašėlęs. Keliavau. Dar nežinojau, kad liko pora metų iki šeimos“, - šypsosi smagiosios „KK2 penktadienis“ laidos vedėjas.

Gintarė Gurevičiūtė juokiasi, kad dvidešimt jai buvo ką tik, todėl daug niekas gyvenime nepasikeitė, nebent tai, kad ji tapo laidų vedėja ir prodiusere.

„Čia nuotrauka daryta, kai gavau dovanų Čiobrelį, jis iki šiol su manimi sėkmingai gyvena“, - sako nuotraukoje su Jorkšyro terjeru pozuojanti „Yra kaip yra“ ekspertė ir laidos „Bus visko“ vedėja.

„20 metų gyvenau Anglijoje su sovietiniu užsienio pasu, nes buvau Lietuvai reikalingesnis emigracijoje. Didžiausia svajonė buvo parašyti knygą, kuri ir išsipildė lygiai po trejų metų“, - apie savo dvidešimtuosius gyvenimo metus kalba Giedrius Drukteinis.

Rolandas Mackevičius dvidešimties dirbo naktinėje TV1 laidoje „Dušas“. „Mėgau vaikščioti į šokius ir studijavau teisę ir valdymą Mykolo Riomerio universitete. Maniau, kad būsiu geriausias pasaulyje advokatas. Bet dirbdamas šiek tiek apleidau mokslus, nes televizija pasirodė įdomesnė“, - sako ketvirtą sezoną pradedančio „Lietuvos balso“ vedėjas Rolandas Mackevičius. Jis nuotraukoje įsiamžino su buvusiais „Dušo“ kolegomis - dabartiniu M-1 ryto laidos vedėju Sauliumi Žvirgždu ir buvusia Marijono Mikutavičiaus žmona Regina Renčeliauskaite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)