Laidos pradžioje LNK žiūrovai per „Lietuvos sprendimą“ išgirs rinkimų dienos apklausos rezultatus. Speciali apklausa, rengta prie rinkimų apygardų su rinkimuose dalyvavusiais rinkėjais, tiksliausiai atspindi balsavimo rezultatus.

Naujausia informacija iš Vyriausiosios rinkimų komisijos, galimi rinkimų pažeidimai, aktyvumas, pirmieji rezultatai – visa tai iš Žinių tarnybos studijos. Studijoje dirbs Gražina Sviderskytė, kuriai talkins visa LNK Žinių žurnalistų komanda. Žinių studijoje rinkimų rezultatus komentuoja šalies politikos apžvalgininkai, analitikai ir politologai. Korespondentų punktas veikia Vyriausioje rinkimų komisijoje, čia tiesiogiai naujienas praneša Žinių vedėja Asta Dudurytė.

„Kakadu” laidos veikėjai: Goda Sabutytė, Berneen Candice Naidoo Čereška ir Afigenijus Mickevičius Kapsukas (akt. Mindaugas Sėjūnas) eina pas politinių partijų vadovus ir lyderius, prašydami bei reikalaudami jų programų vykdymo, „otkatų” už žurnalistinį palaikymą ir visokiais kitokiais būdais atskleisdami politikų juodąsias puses ir privalumus.

Linksmasis „Dviračio šou“ karavanas visą naktį lanko kandidatų štabus, domisi, kaip sekasi švęsti ar apverkti rinkimų nakties rezultatus. Smalsieji „Dviračio šou“ personažai perteikia nuotaikas iš visame Vilniuje išsibarsčiusių partijų rinkimų štabų, ragauja šampaną, šakočius ir šoka polką su ragučiais.

„Lietuvos sprendimo“ centrinė bazė įsikuria LNK Didžiojoje studijoje. Čia didelį šou veda žurnalistė Rūta Grinevičiūtė ir Rolandas Vilkončius. Į studiją pokalbiui su R. Grinevičiūte atvyksta politinių partijų lyderiai, o žurnalistė ir šventinę naktį pasistengia, kad politikai nesijaustų patogiai ir atakuoja su aštriais klausimais.

Didžiojoje studijoje dainuoja Radži, Merūnas, Vilija, ir naujosios „Muzikos akademijos“ žvaigždės. Didžiojoje LNK studijoje – linksmas vakarėlis tęsiasi tol, kol paaiškėja Lietuvos sprendimas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)