Relinda kalbės, kad jos darbas buvo tiesiog gražiai atrodyti ir būti nuolankia žmona. Lietuvės vyras buvo investuotojas, turėjo nekilnojamo turto Londone, Niujorke, Katare. Relinda prisimena, kad ji parduotuvėse galėjo išleisti tūkstančius svarų, visur būdavo vežiojama prabangiu automobiliu ir turėjo nuosavą vairuotoją.

Lietuvė Relinda

Tačiau Relinda atskleis ir tamsiąją tokio gyvenimo pusę. Moteris pasakos, kad net nuėjus į prabangiausią restoraną, jos vyras galėdavo išmesti visą jam nepatikusį maistą ir iškolioti visą restorano personalą. Vyrui užeidavo pykčio priepuoliai, ji ne kartą patyrė smurtą, tačiau po kiekvieno sumušimo gaudavo 100 rožių.

Po paskutinio smurtavimo vyras ją pasikvietė į prabangiausią Londono restoraną, kuris buvo išpuoštas rožėmis. Vyras prieš atsiprašymą gydėsi nuo pykčio priepuolių. Į restoraną vyras Relindą pasikvietė, nes norėjo pasipiršti. Moteris prisimena, kad sužadėtuvių žiedas kainavo pusę milijono dolerių. Tai buvo bendrovės „Tiffany“ žiedas, kuris buvo atgabentas prabangiu „Bentley“ automobiliu.

Lietuvė Relinda

Visgi niekas nesikeitė – vyras ir toliau smurtavo prieš Relindą, o kartą vyras jai net sulaužė šonkaulius, o Relindai paprašius iškviesti greitąją – paspyrė telefoną ir išėjo.

Su šeichu Relinda susipažino Niujorke, kur pagal mainų programą studijavo kriminalistinę teisę.
Dabar Relinda su antruoju vyru Marku grįžo į Lietuvą, kur įsteigė pažinčių portalą bei veda merginoms seminarus apie grėsmes, su kuriomis jos gali susidurti gyvendamos su turtingais šeichais.

Moteris sakys, kad yra moterų, kurios nenori mokytis, kažko siekti, tik nori gražiai gyventi, bet tokios dažniausiai ir tampa aukomis...

Lietuvė Relinda
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (142)