Kone visi laidos dalyviai patvirtins, kad Lietuvoje – daug abejingumo, todėl kai nutinka nelaimė, gali atsiremti tik į artimojo petį, jei bent jį turi, rašoma LNK pranešime spaudai.

24-erių Veronika, prieš penkerius metus grojo akordeonu, skynė pergales konkursuose, ir svajojo tapti muzikos mokytoja. Šiandien ji be artimųjų pagalbos nežengia nė žingsnio. Kai Veronikai tebuvo 19-a, jai pasireiškė itin reta genetinė liga, ėmusi kaustyti jaunos merginos kūną.

Liga nepagydoma, bet valdoma. Tačiau tam per metus reikia 178 tūkstančių eurų (615 tūkst. litų). Prireikė beveik metų, ir viešumo, kad abejingi valdininkai pagaliau skirtų pinigus gyvybiškai reikalingiems vaistams suvaldyti Veronikos ligai, kuri per tuos metus progresavo.

Tuo metu vienu seniausių pasaulyje televizijos laidų vedėju tituluojamas Algimantas Čekuolis prisimins istoriją, kuomet sulaukė viešų patyčių, esą jis – per senas televizijai. „Apgailėtinas seno pulkininko kalbėjimas apie viską. Pasodintas švebeldžiuoti iki mirties“, - tokią frazę garbaus amžiaus žmogui prieš kelis mėnesius mestelėti išdrįso žurnalistikos instituto dekanas Andrius Vaišnys.

„Man tai primena balandžių pulką, kurie ligotą ar silpnesnį bando užkapoti, taikydamiesi į galvą. Toks elgesys mano atžvilgiu reiškia, kad asmuo paukščio smegenimis silpnas, ir impotentas“, - teigs A. Čekuolis.

Tuo tarpu auksinė baleto pora garsinusi Lietuvą visame pasaulyje, Petras Skirmantas ir Neli Beredina papasakos, kaip iš teatro su grašiais kišenėje buvo išmesti tiesiog į gatvę. Petro Skirmanto pensija, pavyzdžiui, siekė 100 litų.

Lietuvai nereikia talentingų, ir ją garsinančių žmonių. Tokie išgręžiami kaip citrina, ir metami į gatvę. Mūsų valstybei reikalingas tol, kol esi jaunas, sveikas, ir uždirbi pinigus“, - teigs P. Skirmantas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)