„Nors pasiūlymas buvo netikėtas, sutikau beveik iškart, – juokiasi jauna mama. – Tik pasitariau su Jogaila, kaip man seksis suderinti šį darbą ir Marijos Barboros priežiūrą. Laidos kūrėjai nuramino, kad mažylė galės visur keliauti su manimi, todėl, galima sakyti, laidą vedame dviese – aš ir dukrytė.

„Mamyčių klubas“ – jau nuo pirmųjų filmavimų padeda augti man kaip mamai ir Marijos Barboros draugei. Laidos kūrėjai, mamos tinklaraštininkės, įvairiausi specialistai ir visos nuostabios, be galo pozityvios mamos, kurias jau spėjau sutikti, yra puikiausi, nuoširdžiausi ir geriausi mokytojai“, – neslepia naujoji laidos vedėja Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

Pirmoji „Mamyčių klubo“ laida šį sekmadienį taip pat skirta pažinčiai – mažieji laidos gerbėjai užduos daug intriguojančių asmeninių klausimų pačiai Indrei. Taip pat Indrė aplankys neseniai naujagimio susilaukusią mamą, su kuria tarsis, kiek kraiteliui reikia drabužėlių ir triukšmingoje fotosesijoje supažindins su laidos kūrime dalyvaujančiomis mamomis tinklaraštininkėmis.

„Aš gyvenime labai myliu žmones, bet laidos herojų net ir dideliems skeptikams bus sunku neįsimylėti. Kaip gali nesižavėti septynių vaikų mama, komunikacijos agentūros savininke ir vadove, tinklaraščio 7taskai.lt autore bei metų moterimi pripažinta mama Sabina Daukantaite?

Kaip gali nesididžiuoti moterimis, kurios kasdien padeda būsimoms mamoms psichologiškai ir finansiškai Krizinio nėštumo centre? Ar gali atsisakyti sau leisti truputį pažaisti svajonių žaislų parduotuvėje kartu su bičiule bei parduotuvės įkūrėja Agne Grigaliūniene?

Nesišypsoti po pasivaikščiojimo ir pašnekesio parke kartu su viena nuoširdžiausių Lietuvos moterų Renata Šakalyte-Jakovleva. Lietuva kupina nuostabių moterų ir mamų, man tiesiog garbė su jomis susipažinti ir leisti kiekvieną sekmadienio rytą“, – energija trykšta jauna mama.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)