„Ypač dabar, kai sesė atvažiavo su 5 mėnesių kūdikiu, supratom, kad kažkaip artimiausiu metu dar žiauriai nenorim vaikų“, – juokėsi L. Mondeikaitė.

Itin greitai po pažinties sumainiusi aukso žiedus su mylimuoju Evaldu Norkevičiumi, dainininkė sako, kad šiuo metu yra labai laiminga: „Vaikams reikia būt pasiruošus, o mes dar norime skirti daug laiko sau: pagulinėti, pavažinėti, pakeliauti... O turint vaikų asmeninį gyvenimą reikia šiek tiek padžiauti“, – atviravo dainininkė.

Žinoma dainininkė įsitikinusi, kad už vaikus privaloma jausti didelę atsakomybę, todėl spontaniškumo šiuo klausimu neturėtų būti. „Tu turi laiko skirti vaikams ir investuoti savo laiką į juos, nes tai – augantis organizmas, augantis intelektas, augantis protas. Negali jo numesti ir kažkaip perduoti kažkam kitam“, – kalbėjo L. Mondeikaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)