Šios dvi žavios politikos banginės tikrai turi ką aptarti – abi yra tapusios kone valstybine tautosaka. Abi patyrė žiaurų internautų emocinį smurtą. Abi kenčia nuo patyčių. Juk iš jų šaiposi kone visa Lietuva. Tad darbštuolėms susitikus grožio salone – puikus laikas pasidalinti savo įspūdžiais apie politinės karjeros keliamus pavojus.

„Loreta, taip ir žinojau, kad čia tave rasiu. Daraisi putlesnę šukuoseną? Pastebiu, kad tavo šukuosena pučiasi kartu su tavo ego. Dar atsimenu, kada buvai politikos naujokė su prisiplojusiais prie pakaušio plaukais“, – savo atmintimi didžiuosis buvusi ministrė, tautą sužavėjusi savo sugebėjimu pasiklysti tarp energetikos ir ūkio.

Birutės ketinimai kilnūs. Ji prisipažins trokštanti Loretai padėti. „Norėjau pasikalbėti su tavimi apie patyčias. Puikiai žinau, ką tu dabar išgyveni. Mane irgi puolė pašaipūnai, humoristai ir internautai“, – savo nuoskaudas prisimins B.Vėsaitė.

Tačiau mūsų Seimo pirmininkės taip lengvai nesujaudinsi. Patyčios? Įžeidimai? Valingajai ir nepalaužiamai visos Lietuvos vedlei tokios smulkmenos nerūpi visai. Įsiskaudinusi Birutė pavydės ir negalės atsistebėti, kaip šaltai į internautų patyčias reaguoja kolegė. Loreta paaiškins: „Internetu nemoku naudotis.“

Tad kokios grožio priemonės padės su savimi ir su patyčiomis susitvarkyti buvusiai ministrei? Kokį iššūkį prezidentei ruošiasi mesti Loreta?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)