Šiandien garsi pora pirmą kartą atveria sostinės širdyje esančių namų duris ir ryžtasi apie jųdviejų santykius kalbėti itin atvirai. „Arvydas mane įspėjo, kad kils didelis triukšmas ir aš jau buvau tam pasiruošusi, kaip ir mano šeima, todėl didelio šoko mes nepatyrėme, nors pastarieji metai malonūs nebuvo”, – laidoje „Gyvenimas” šio trečiadienio vakarą kalbės Lina Anušauskienė. Rašoma LRT pranešime spaudai.

Nors šeimynine laime mėgaujasi dar visai neseniai, garsieji sutuoktiniai jau spėjo susikurti savų šeimos ritualų bei suvokti vienas kito skirtumus. „Kai susipykstame, Arvydas pirmas eina atsiprašyti”, – šypsosi jaunoji politiko žmona. Lina prisipažįsta, kad vienai namuose laukti gerokai vyresnio sutuoktinio nėra lengva, todėl nedideliame bute vietos atsirado ir auksiniam retriveriui Bariui. Kiek patylėjusi, moteris atsakys ir į laidos kūrėjų klausimą, ar garsios poros namuose artimiausiu metu nekrykštaus vaikas.

Su televizijos žiūrovais Anušauskai dalinsis medaus mėnesio įspūdžiais. Per tris savaites automobiliu juodu įveikė daugiau nei septynis tūkstančius kilometrų, aplankė 28 miestus, plaukė laivais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)