Televizijos žiūrovams puikiai pažįstamą iš tokių serialų, kaip „Moterys meluoja geriau“ ir „Rezidentai“, J. Žiogaitę-Butkienę padaryti trumpą pertrauką ir pasitraukti iš televizijos paskatino žinia, jog taps mama. Ilgai nuo visuomenės slėpusi žinią, kad laukiasi, aktorė šiandien ramiai mėgaujasi kūdikio laukimu, skelbiama pranešime spaudai.

„Dėl šio džiaugsmingo gyvenimo įvykio atsisakiau ne vieno projekto, bet aš manau, kad pirmaisiais vaiko gyvenimo metais visą savo dėmesį ir laiką skirsiu pačiam svarbiausiam žmogui pasaulyje – savo dukrai“, – sakė dukros besilaukianti aktorė.

Panevėžyje su vyru, taip pat aktoriumi Arnu Butkumi gyvenanti moteris jau prieš porą metų yra sakiusi, kad vaikelis jų šeimoje labai laukiamas ir planuojamas. „Aš labai myliu vaikus ir mūsų planuose jie tikrai yra“, - prieš kelerius metus kalbėjo J. Žiogaitė-Butkienė.

Paklausta, ar negaila palikti kultinio serialo kolektyvo, Justina buvo atvira. „Be abejo, šiek tiek savotiškai gaila, bet visa tai darau dėl kur kas malonesnių ir svarbesnių dalykų. Niekada negali žinoti, gal kitais metais sugrįšiu ir „Moterys meluoja geriau“ žiūrovai mane išvys vienuoliktame serialo sezone“, - šypsodamasi kalbėjo J. Žiogaitė Butkienė.

Serialo kūrėjai pranešė, kad vietoje visų pamiltos, šviesiomis garbanomis ir valiukiška šypsena išsiskiriančios J. Žiogaitės-Butkienės žiūrovai išvys ne ką mažiau charizmatišką ir talentingą jaunosios kartos aktorę Skaistę Anusevičiūtę. Jauna mergina televizijos žiūrovams pažįstama iš komiško medicinos serialo „Rezidentai“, projekto „Chorų karai“, televizijos filmo „Laisvės kaina. Savanoriai“, yra suvaidinusi ne viename spektaklyje ir keliuose kino filmuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)