„Žvaigždžių duetų“ projekte net du kartus dalyvavusi Vilija Matačiūnaitė jau turi nemažos patirties dainuojant poroje. „Patirtis – nemaža, nes abu kartus išsilaikėme iki galo. Šis projektas įdomus tuo, jog nepririša tavęs prie vieno porininko. Manau, kad nespės atsirasti nei trintis, nei išsikvėpsime ilgainiui, - pasakoja dainininkė. – Nors tai, kad situacijos bus parenkamos burtų keliu, gali kiek apsunkinti darbą, nes turėsim ne tik dainuoti, bet ir tam tikrą mizansceną paruošti.“

Paklausta, kaip pačiai Vilijai patinka dainuoti, ji neslėpė: „Man labiau patinka dainuoti solo, nes niekas tokiu, tarkime, nesėkmės atveju nenukenčia.“ Vis dėlto V. Matačiūnaitė priėmė iššūkį ir kiekvieną savaitę uždainuos vis su kitu partneriu. Pirmoje laidoje ant „Muzikinio iššūkio“ scenos Vilija stos su Tadu Juodsnukiu. „Su Tadu esame jau sykį dainavę duetu. Jis puikus atlikėjas, tad jokių sunkumų dirbant su juo nebuvo“, - komplimentų porininkui negailėjo dainininkė. Pora atliks Nedos Malūnavičiūtės kūrinį „Pasaka“.

BTV šou „Muzikinis iššūkis“ dalyvaus 14 žinomų žmonių, kurie kiekvieną šeštadienį susiburs į vis kitus duetus. Dainas duetai atliks itin netikėtose lokacijose, kurios dažnai neturės sąryšio su atliekamu kūriniu. „Muzikinio iššūkio“ metu duetai turės parodyti ne tik profesionalumą gyvai atliekant žinomas dainas, bet ir kūrybiškumą susiejant kūrinį su lokacija. Šį vakarą daina „Kaip gražu miške“ suskambės troleibuse, „Nemylėjau tavęs“ – virtuvėje, „Ką tu su manim darai“ – masažo salone ir t.t.

Muzikiniame šou dalyvaus V. Matačiūnaitė, T. Juodsnukis, grupės „Naujos pupytės“ narė Monika Šedžiuvienė, grupės „Pinup Girls“ narė Simona Nainė, dainininkai Audrius Janonis ir Deividas Norvilas-Deivis, aktorius Eimutis Kvoščiauskas, latvių kilmės atlikėja Baiba Skurstenė-Serdiukė, Vytauto ir Eglės Juozapaičių dukra Ieva Juozapaitytė, renginių vedėjas Linas Lapėnas, aktoriai Neringa Nekrašiūtė ir Jokūbas Bareikis, dainininkė Rūta Žibaitytė, LNK laidos „24 valandos“ vedėjas Giedrius Leškevičius. Projekto vedėjai – dainininkė ir žurnalistė Donata Gutauskienė-Laisva ir šokėjas Tadas Rimgaila. Pasirodymus vertins etiketo žinovas ir žurnalistas Giedrius Drukteinis, radijo laidų vedėja Livija Gradauskienė bei operos solistė Kristina Zmailaitė. „Muzikinis iššūkis“ – jau šį šeštadienio vakarą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)