Televizijos ekranuose debiutuojanti žavi moteris tikino, kad tai buvo smagi patirtis. „Manau, kad man sekėsi neblogai, nes vaidmuo nebuvo labai sudėtingas. Reikėjo vaidinti pačią save. Filmavimo aikštelėje jaučiausi visiškai gerai, tik nustebau, kiek daug žmonių dirba prie vieno kadro“, – šypsodamasi apie naują patirtį pasakojo A. Kleizienė.

Agneta atskleidė, kad mokykloje jai buvo pranašaujama aktorės karjera.
„Kažkada mokykloje man pranašavo aktorės karjerą. Bet dabar suprantu, kad neturėčiau tam visų reikiamų savybių. Šio amato tikrai reikia mokytis“, – paragavusi aktorystės duonos sakė A. Kleizienė.

TV3 televizijos serialas „Šviesoforas“ pasakoja apie tikrą ir tvirtą vyrų draugystę. Trys draugai ir jų asmeniniai romantiški santykiai simbolizuoja šviesoforo spalvas. Vienas iš jų – vedęs, kitas turi mylimąją, kurios vis nesiryžta vesti, o trečias – viengungis.

Pagrindinius serialo herojus įkūnija gerai visiems pažįstami aktoriai, kuriems kompaniją kartas nuo karto palaiko kviestinės žvaigždės. Viena jų ir tapo Agneta.

Nors A. Kleizienė ne vienerius metus dirbo modeliu užsienyje ir Lietuvoje, tačiau prisipažino, kad prieš serialo filmavimo kameras vis tik šiek tiek jaudinosi: „Teko ne kartą filmuotis, tiesioginiame eteryje esu vedusi laidą, tad prieš filmavimo kameras tikrai nesu naujokė. Nors neneigsiu, mažas jauduliukas išlieka visada.“

„Šviesoforas“ – tai trijų neišskiriamų draugų istorija, o jų asmeniniai gyvenimai tarsi šviečiantys šviesoforo signalai. Vienas iš jų jau yra vedęs, kitas turi merginą, o trečiasis – laisvas ir nepriklausomas, kitaip sakant – mergišius. Serialo herojai – labai skirtingų charakterių, tačiau juos sieja draugystė ir nuoširdi meilė moterims. Trys draugai susidurs su kasdieniškomis bėdomis ir problemomis, vienas kitą gelbės, pyksis ir taikysis, juoksis ir verks.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)