Šį sekmadienį žiūrovai vėl išvys I. Stasiulytę kartu su radistu Jonu Nainiu. Abu jie dalyviams pristatė smagų, tačiau nelengvą iššūkį: visi projekto dalyviai turėjo suvaidinti vieni kitus taip, kad scenos partneris atspėtų, kuris žmogus yra vaizduojamas.

Prie žaidimo prisijungė ir pati I. Stasiulytė ir J. Nainys. Laidos vedėjas Mantas Stonkus I. Stasiulytei davė užduotį suvaidinti R. Ščiogolevaitę, o J. Nainiui uždengė ausis ausinėmis, kad šis negirdėtų jokių aplinkinių garsų.

Pirma I. Stasiulytė pradėjo vaizduoti dažnai kintančias R. Ščiogolevaitės nuotaikas: žodžius „Tai buvo nerealiai fainas pasirodymas, rašau jums 10!” netrukus pakeitė garsioji frazė Katažinai Zvonkuvienei – „Eik tu š..., kaip galima šitaip nusišnekėti?“. Tuomet I. Stasiulytė perėjo prie R. Ščiogolevaitės nėštumų ir gimdymų. „Būna, būna, šitas tikrai labai dažnai“, - pritarė I. Stasiulytei ir pats M. Stonkus.

„Žiauriai daug gimdo ir gera oratorė. Kas?“ – apibendrino I. Stasiulytės vaidinimą M. Stonkus. „Jonai, galiu pasakyti, kad Ineta tau viską iš tiesų parodė genialiai“, - neslėpė susižavėjimo laidos vedėjas.

„Mačiau, kad dar buvo ir striptizo elementų...“ – susimąstė J. Nainys.

„Aš prisipažinsiu žiūrovams, esu matęs, kaip per mūsų vestuves tas žmogus tikrai atliko daug striptizo elementų“, - pritarė jam M. Stonkus, kol J. Nainys rinkosi galutinį atsakymą.

Kaip į tokią I. Stasiulytės interpretaciją sureaguos pati R. Ščiogolevaitė? Žiūrėkite „Žvaigždžių duetus“ jau šį sekmadienį 19.30 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)