„Jūs esate Seimo narių darbdaviai, bet jie gyvena prabangiai, o jūs – skurdžiai! Tai neteisinga! Rinkitės atidžiai ir ateinantys metai bus kur kas geresni ir gražesni“, – jau rytoj TV3 laidoje „Be komentarų kalbės K. Brazauskienė.

Kaip rašoma televizijos išplatintame pranešime spaudai, į didžiąją politiką žengianti garsi Lietuvos moteris prieš pat Kalėdas panoro viešai pasveikinti visus tautiečius su būsimomis šventėmis ir palinkėti gerų ateinančių metų. Prie papuoštos Kalėdų eglutės Lietuvos ponia pakvietė išskirtinai tik „Be komentarų“ laidos žurnalistus, kurie žiūrovams pateiks ekskliuzyvinių pikantiškų kadrų – K. Brazauskienė su ašaromis akyse prašys Lietuvos žmonių kovoti už geresnį rytojų!

„Tikėkite geresne ateitimi, būkite optimistai, nenusivilkite, nebūkite pasyvūs ir nebijokite valdžios. Ne prašykite, o drąsiai reikalaukite to, kas jums priklauso! Valdžia skirta tam, kad tarnautų žmonėms!”, – ryžto kupinomis akimis į Lietuvos gyventojus kreipsis amžinatilsio vyro Algirdo Mykolo Brazausko žmona.

Kodėl kreipdamasi į tautą ponia Kristina apsiverkė? Ir su kuo, kai tarp mūsų nebėra A. M. Brazausko, ji sutiks Kūčias ir Kalėdas?

Išskirtinai atviras K. Brazauskienės kreipimasis į Lietuvos žmones – tik laidoje „Be komentarų“, trečiadienį, gruodžio 21-ąją, 20.30 val. per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)