Šį šeštadienį žiūrovai mėgausis „Dainuok mano dainą“ herojų surengtu Katažinos ir grupės „Pop ladies“ dainų koncertu.

Kai atėjo metas Donaldos pasirodymui, Katažina, pristatydama jos pasirinktą dainą „Greitis“, trumpam susimąstė. „Ši daina kurta specialiai tūkstančio kilometrų lenktynėms Palangoje. 2012-ųjų vasarą tose lenktynėse debiutavome kaip grupė „Pop ladies“. Daina man primena didžiulį jaudulį, kad tik mane, jauną atlikėją, įsiveržusią į Lietuvos pramogų pasaulį, pamiltų žiūrovai. Deja, ne viskas buvo gražu“, - atsidūsta Katažina.

Moteris pasakojo, kad gera jos draugė ir kolegė Natalija Bunkė tik po poros metų papasakojo, kad būtent dėl Katažinos šou pasaulio užkulisiuose virė intrigos. „Natalija man paatviravo, kad ne visi tada manęs norėjo, o buvo ir tokių, kurie atkakliai atkalbinėjo Nataliją, kad jokiu būdu neimtų manęs į grupę. Buvome nepageidaujamos kai kuriuose koncertuose vien todėl, kad esu Katažina. Klausiate, ar dėl to, kad esu lenkė? Turbūt taip. Nevadinu to diskriminacija, bet man tiesiog keista dėl tokio žmonių požiūrio“.

Kai kūrėsi grupė, apie tokius dalykus Natalija Katažinai nepasakojo, nes nenorėjo jos skaudinti ir aštrinti situacijos. „Internete aš ir taip prisiskaitydavau labai nemalonių komentarų savo adresu. Žmonės apie lenkus kažkodėl turi susidarę klaidingą neigiamą nuomonę. Gal čia kalta politika, televizija... Tai Natalija nuo manęs slėpė nemalonias kitų emocijas, bet už mane atkakliai kovodavo. Tiems kritikams ji atrėždavo, kad manęs jie nepažįsta, ir tereikia palūkėti, kad įsitikintų: mane žmonės pamils. Ačiū Natalijai, kad už mane pastovėjo“, - prisimena Katažina.

„Tuomet mąsčiau taip: tie, kas dabar nenori matyti Katažinos savo koncertuose, po poros metų patys ją kvies, ir tada jau ji galės rinktis – kur eiti, o kur ne. Taip ir atsitiko“, - sako Natalija Bunkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (318)