„Bus daug pozityvumo, energijos, ekspresijos. Ir net šiek tiek įžūlumo“, – pažada K. Zvonkuvienė.

Be to, moteris juokauja, jog automobilis – jos antri namai, tad renginyje pasirodys su prabangiu elektromobiliu BMW I8 – kuris yra draugiškas gamtai.

K. Zvonkuvienė pasakoja, jog jų šeimai naujovės ir ekologija svarbu: „Einam koja į koją su tendencijomis. Juk kasdien viskas tobulėja, keičiasi. Tokia ir yra gyvenimo prasmė – nestovėti vietoje.“

Pasak žymios atlikėjos, šeimoje jie pasiskirstę vaidmenimis. Ji rūpinasi šeimos sveika mityba, vyras – technologijomis.

„Neapsieičiau be garpuodžio. Tai patogu, sveika, skanu. Sutverta kaip tik tokioms šeimininkėms kaip man – kurios vienu metu daro šimtą darbų, – juokiasi K. Zvonkuvienė. – O Deivydas atsakingas už technologijas. Džiaugiuosi, kad mano vyras protingesnis už mane, viską man paaiškina, pamoko.“

„TECH TOP 2015“ apdovanojimams specialius pasirodymus ruošia ir kiti Lietuvos atlikėjai Vaidas Baumila, Monika Linkytė, Agnė Juškėnaitė, Katažina Zvonkuvienė, Donatas Montvydas, Linas Adomaitis ir Dagna Kondratavičiūtė, Vilija Matačiūnaitė ir Justina Budaitė bei Aleksandras Ivanauskas-Fara su „Rondo“ grupe.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)