Katažina laidoje „Gero vakaro šou“ gražiausius padėkos žodžius skyrė savo vyrui: „Labai labai tau ačiū, kad šį vakarą tu mane išleidai, kad pasilikai, kad maitini... turbūt. Pamaitinai?“ – į kamerą kalbėjo Katažina.

Moteris sako koncertuoti dar nepradėjusi, tačiau džiaugėsi, kad turėjo progą išeiti į žmones ir padainuoti „Lietuvos garbės“ ceremonijoje, rašoma TV3 pranešime spaudai.

Laidoje „Gero vakaro šou“ Katažina vedėjams papasakos ir apie pažintį su Deivydu bei atskleis kai kuriuos dar negirdėtus faktus.

„Aš norėjau dainos. Norėjau įsirašyti dainą. Stano sutiko, Zvonkus nesutiko. Stano sako, reikia su Zvonkum pašnekėt. Pašnekėjo. Tai dabar jau šešeri metai... labai smarkiai sutiko“.

Moteris sako labai norėjusi, kad vaikai būtų panašesni į Deivydą: „Tikėjausi, kad jie bus labiau panašūs į Deivydą, kad bus ramesni, kad mažiau verks, bet tas temperamentas permušė viską...“, – pasakoja Katažina ir priduria, jog net ir prieš pat išvykstant į filmavimą duktė iškėlė jai sceną dėl valgymo.

Kaip Katažina ir Deivydas rinko vardus vaikams, kokį vardą savo dukrai jau yra išrinkęs Justinas Jankevičius, kas geriau rašo dainas – Stano ar Deivydas? Visi atsakymai ir netikėtas žodžių-dvynių žaidimas su Katažina laidoje „Gero vakaro šou“ jau šį vakarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)