Tačiau užtikrino, kad po trijų mėnesių visi ne tik puikiai čiuoš, bet ir šokinės.

Susitikime su globėju dalyvavo Erika Vitulskienė, Vaida Genytė, Mantas Wizzardas, Asta Žukaitė, Katerina Voropaj. Nors projektas dar neprasidėjo, dalyviai DELFI portalui tikino jau spėję įsitaisyti mėlynių.

„Visko jau buvo. Ir nervų, ir kritimų, ir mėlynių, ir įtampos“, - juokėsi E. Vitulskienė. Paklausus, kas sunkiau - išmokti šokti ar čiuožti, Erika neslėpė, kad šokti ant ledo yra nepalyginamai sunkiau. „Keista, kad dar dantys visi sveiki“, - juokavo K. Voropaj.

Projektui besiruošiančios merginos džiaugėsi, kad turėjo unikalią galimybę pasitreniruoti su ledo čempionu P. Vanagu. „Jis yra puikus profesionalas, turintis ir neįtikėtiną pedagoginį talentą“, - sakė E. Vitulskienė.

„Tiek vakar, tiek šiandien turėjome su juo treniruotę. Parodė mums nerealių pratimų“, - DELFI tikino K. Voropaj. Paklausus, kokiu tikslu jos ėjo į šį projektą, Katerina šmaikštavo: „Pirmiausiai būtų smagu išmokti čiuožti. Nes iki tol mokėjau čiuožti tik įsikibusi į aptvarą.“
Povilas Vanagas ir Asta Žukaitė

Su Lietuvos žvaigždėmis ant ledo pasirodys pasaulio meistrai ant ledo. Šalies garsenybių porininkai atvyksta iš Prancūzijos, Latvijos, Ukrainos.

„Tikiuosi, kad po šio projekto Lietuvoje atsiras dar bent trys ledo arenos, nes čiuožti yra nerealus džiaugsmas. Viliamės, kad tai bus įspūdingiausias projektas, kada nors buvęs Lietuvoje“, - vylėsi šio šou prodiuseris Laurynas Šeškus. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)