Radži žmonų rinkimai vyko daugiau nei keturis mėnesius. Ištaigingame Taujėmų dvare apsigyvenusios nuotakos darė viską, kad tik užkariautų savo svajonių princo širdį. Per visą realybės šou dėl Radži kovojo devyniolika panelių. Šeštadienį finale susikaus trys merginos – 26 metų sporto psichologė ir choreografijos mokytoja Ilona Janulevičiūtė, 22 metų Daiva Pudžemytė iš Šilalės rajono, prisistatanti go go šokėja ir 22 metų kaunietė medikė Vilma Gecevičiūtė.

Nė viena iš nuotakų lengvai pasiduoti neketina. Ir visos pripažįsta: realybės šou „Radži ieško žmonos” – didžiausias jų gyvenimo iššūkis. Po praėjusį šeštadienį vykusio mažojo finalo go go šokėja Daiva verkdama prisipažino: pralaimėjimas šeštadienį jai reikštų pasaulio pabaigą.

Prieš finalą jaudinasi ir pats jaunikis Radži. „Prieš prasidedant šiam šou net negalėjau numanyti, kaip sunku bus rinktis. Kiekvieną kartą, kai tekdavo paprašyti kurios nors merginos išeiti, jaučiausi be galo blogai. O dabar liko trys nuotakos ir visoms joms jaučiu simpatiją. Tikiuosi, viskas baigsis gerai”.

DELFI siūlo skaitytojams dalyvauti specialioje apklausoje ir patarti Radžiui, kurią nuotaką išsirinkti.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (552)