Lietuvos povandeninio sporto federacijos viceprezidentės Virginijos Juodeikienės sužinojęs, kad teks eiti imtynių po vandeniu, kanojininkas prarado žadą.

Mes nufilmavome Jevgenijaus reakciją, kai jis sužinojo, kad sporto šaka, kurią išbandys, yra akvatlonas. Tai – imtynės po vandeniu. Labai bijojau, kad už tokį pokštą olimpinis vicečempionas neįmestų manęs į baseiną“, – prisiminusi filmavimą juokdamasi sako V. Musvydaitė.

Jevgenijui iššūkį metė Lietuvos povandeninio sporto rinktinė, kuri ruošiasi spalio 24−27 dienomis Kaune vyksiančiam Europos akvatlono čempionatui ir Pasaulio jaunių akvatlono taurės varžyboms. Nors sportininkas ir nerimavo dėl savo nardymo įgūdžių, iššūkio neišsigando.

„Daug būnu ant vandens, bet būna ir taip, kad visą vasarą taip ir nerandu laiko pasimaudyti ežere. Net neatsimenu, kada nardžiau. Iš kanojos pastarą kartą buvau išvirtęs gal prieš dešimt metų. Nors su vandeniu susiduriu kasdien, dažniausiai lieku sausas“, – šį sekmadienį šypsodamasis pasakos J. Šuklinas.

Kad apšiltų ir perprastų imtynių po vandeniu taisykles, kanojininkas pirmiausia išbandė jėgas su triskart Pasaulio taurės laimėtoja Lina Pleskyte. Paaiškėjo, kad J. Šuklinas – ne prastas nardytojas. Pagautas azarto jis į dvikovą iškvietė ir Lietuvos čempioną Gabrielių Dailidę.

„Man patinka tokie azartiniai žaidimai. Vaikystėje esu lankęs boksą, todėl kovos sportas man irgi prie širdies. Aišku, čia viskas sudėtingiau, nes po vandeniu. Viena yra ramiai tupėti ant dugno, o kita – eiti imtynių“, – po išbandymo sakė J. Šuklinas.

Sportininkų kovas fiksavo povandeninės filmavimo kameros, todėl viską galės pamatyti ir TV3 televizijos žiūrovai. Beje, vos prieš metus nardyti išmokusi laidos vedėja irgi sulaukė iššūkio. Daugiau naujienų – „Facebooke“!
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)