Moteriai seksualius vaizdo įrašus, kuriuose ji filmavosi, priminė ir M. Stasiulis. Projekto vedėjas juokavo, kad jo draugai mėgsta žiūrėti į J. Leonavičiūtę.

J. Smoriginas įbėgo į studiją ir sukėlė skandalą. „Šį projektą žiūri vaikai, kokį mes pavyzdį rodome. Jie matys tuos video internete, o mes darysime iš jos žvaigždę? Šitos porno nereikia mūsų projekte", - šaukė J. Smoriginas.

M. Stasiulis ėmė raminti įsikarščiavusį choreografą. J. Leonavičiūtė apsipylė ašromis. Ją raminti ėmė partneris M. Gaižauskas.

A. Jagelavičiūtė paskatino palaikyti J. Leonavičiūtę plojimais. Studijoje sėdintys žiūrovai taip pat išsakė pageidavimą, kad modelis dalyvautų projekte.

J. Leonavičiūtė ir M. Gaižauskas pirmajam šokiui pasirinko lėtą valsą. J. Smoriginas moters pasirodymą įvertino dešimtuku. „Tam, kad pasiektum rezultatą, reikia jį pažeminti“, - sakė komisijos pirmininkas.

„Svarbiausia ne tai, kas buvo praeityje, o tai, kas bus ateityje“, - sakė A. Jagelavičiūtė. Palankiai modelio pasirodymą įvertino ir J. Norvaišienė.

Laidos filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1309)